aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Θα σταματήσω την ώρα που το θέλω εγώ και η οικογένειά μου»

«Θα σταματήσω την ώρα που το θέλω εγώ και η οικογένειά μου»

Ο Μάρκος Παγδατής παραχώρησε συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα «SDNA» μετά την τεράστια πρόκριση επί του Ντόμινικ Τιμ στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον και τόνισε ότι ο στόχος του είναι να ανεβεί ξανά ψηλά στα rankings πριν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο πρώην Νο.8 τενίστας του κόσμου ήταν ενθουσιασμένος για την εμφάνισή του κόντρα στον Αυστιακό τενίστα (Νο.7) και δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να σταματήσει τον επόμενο αντίπαλό του στο Γουίμπλεντον, τον Καρέν Χατσάνοφ, τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα. Ο 33χρονος Κύπριος μάς είπε, τέλος, ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη σεζόν μετά το US Open, προκειμένου να ετοιμάσει το σώμα του καλύτερα για τη νέα σεζόν.

– Θεωρείς ότι αδικείσαι από το γεγονός ότι ο Ντόμινικ Τιμ αποσύρθηκε στις αρχές του τρίτου σετ;

«Ναι, ήμουν πολύ καλός. Είχα 30 winners, 6 αβίαστα λάθη. Έκανα, νομίζω, μεγάλη εμφάνιση. Έπαιξα πάρα πολύ καλά. Αλλά δεν είναι ότι δεν παίζω καλά τον τελευταίο καιρό. Απλώς μετά το Μαϊάμι ήρθαν όλα στραβά. Είχαμε και ένα πρόβλημα με τη μικρή μου κόρη και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς είναι εντάξει τώρα. Μετά, όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, ήρθε ο τραυματισμός στο Roland Garros, που με άφησε πίσω και δεν έπαιξα στο χορτάρι. Βλέπω, όμως, μπροστά τώρα».

– Με όλα όσα έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό, έφτασες ποτέ στο σημείο τόσο μεγάλης απογοήτευσης ώστε να σκεφτείς ακόμα και να σταματήσεις;

«Θα ήταν μεγάλη απόφαση. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω για έναν τραυματισμό. Θα σταματήσω την ώρα που το θέλω εγώ και η οικογένειά μου».

– Αν έρχονταν συνέχεια άσχημα αποτελέσματα;

«Δεν γίνεται, δεν θα γίνει αυτό! Θα έρθουν τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά αν δεις την περσινή σεζόν, για παράδειγμα, έπαιξα τέσσερις-πέντε μήνες και ήμουν στο Top 100. Φέτος έχω παίξει ελάχιστα και είμαι εκεί, στο Νο.90 του κόσμου. Νομίζω ότι αν μπορέσω να κάνω μια χρονιά συνεχόμενη, θα καταφέρω να μπω στο Top 30 του κόσμου. Το πιστεύω και για αυτό προσπαθώ. Τον Σεπτέμβριο μετά το US Open θα δω πώς νιώθω και θα αποφασίσω αν θα σταματήσω τη σεζόν εκεί για να προετοιμαστώ καλά για την επόμενη. Για να ξεπεράσω όλα αυτά τα μικροπροβλήματα που μου δίνει το κορμί μου και δεν με έχει αφήσει να βρω ρυθμό. Να παίξω για άλλα 1-2 χρόνια, αλλά να το κάνω στο 100%. Εξαρτάται από το πώς θα νιώθω τότε».

– Σε ό,τι αφορά Στο παρόν, πώς βλέπεις το ματς με τον Καρέν Χατσάνοφ;

«Δεν τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Είναι ψηλός, παίζει το νέο στυλ τένις, με δύναμη, καλό σερβίς, ταχύτητα στις κινήσεις. Θα πρέπει να κάνω εγώ τα δικά μου, να προσπαθήσω να χαλάσω τον ρυθμό του και θα δείξει. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι, θα δώσω τα πάντα και θα δούμε!».

– Είδα ότι είναι όλη η οικογένειά σου εδώ. Ακούς τις κόρες σου την ώρα που παίζεις;

«Ναι, τη μεγάλη, που μου φωνάζει. Σίγουρα με βοηθάει, σε κάνει να χαμογελάς, να χαλαρώνεις!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ