aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΘα είναι δύσκολο όταν φύγουν

Θα είναι δύσκολο όταν φύγουν

Ο Ρισάρντ Γκασκέ που βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Roland Garros 2016, σε συνέντευξη του, στάθηκε στην μελλοντική μόνιμη απουσία των Φέντερερ και Ναδάλ από τα «Grand Slam», κάτι που για τον ίδιο φαντάζει ως μία δύσκολη κατάσταση.

Ο Γάλλος τενίστας μιλώντας στην «L΄ Equipe», είπε πως όταν θα έρθει η στιγμή να αποσυρθούν οι δύο «θρύλοι» του αθλήματος, εκείνος θα «πονέσει» δείχνοντας έτσι, πόσο σέβεται και εκτιμά το «έργο» που έχουν αφήσει οι δυο τους στο άθλημα.

Θυμίζουμε πως το φετινό Roland Garros είναι μόλις το δεύτερο Grand Slam μετά από 12 χρόνια (μετά το Wimbledon του 2013), όπου οι Ράφα – Ρότζερ δεν παίζουν στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ο Γκασκέ συνέχισε για τον τραυματισμό του Ναδάλ λέγοντας τα εξής: «Έχω λιγότερους τραυματισμούς από εκείνον, αλλά έχω κερδίσει πολύ λιγότερα παιχνίδια. Όταν κατακτάς εννέα Roland Garros και δέκα τουρνουά στη Βαρκελώνη, φαντάζει απίστευτο να υποστείς τέτοιον τραυματισμό μετά από τόσα χρόνια. Ο Ράφα ανήκει ανδιαφισβητητα στους μεγαλύτερους παίκτες στο άθλημα».

Αφήνοντας τον Ναδάλ, ο Γκασκέ άλλαξε θέμα και μίλησε για το περιστατικό μεταξύ του Σταν Βαβρίνκα και του Νικ Κύργιου στο «Rogers Cup», στο Τορόντο, του 2015.

Θυμίζουμε ότι ο Ελληνοαυστραλός «έμπλεξε» και τον Κοκκινάκη, λέγοντας διάφορα στον «Σταν», ωστόσο ο Γκασκέ δεν επέκρινε τον Κύργιο, αλλά σχολίασε… «Ευτυχώς στα γήπεδα δεν υπάρχουν παντού μικρόφωνα, αλλιώς οι περισσότεροι από εμάς θα είχαμε αποβληθεί».

Ο Γκασκέ βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελική φάση Roland Garros και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρει για μια θέση στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ