aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤέσσερις ώρες χειρουργείο η Κβίτοβα μετά την μαχαιριά από τον ληστή!

Τέσσερις ώρες χειρουργείο η Κβίτοβα μετά την μαχαιριά από τον ληστή!

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό της χέρι, η οποία διήρκησε 4 ώρες, υποβλήθηκε την η Πέτρα Κβίτοβα, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από ληστή στο σπίτι της, στο Πρόστεζοφ της Τσεχίας.

Εφιαλτικές ώρες πέρασε η Πέτρα Κβίτοβα το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο τα θετικά νέα είναι ότι πρόκειται να επιστρέψει 100% υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Η δύο φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon, βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή που εισήλθε στην οικία της και αφού πάλεψε μαζί του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό της χέρι από μαχαιριά του αγνώστου.

Το κόψιμο ήταν βαθύ και έφτασε μέχρι τους τένοντες… Λίγες ώρες αργότερα, η Κβίτοβα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία όλα πήγαν καλά και σύμφωνα με τους γιατρούς, η επάνοδό της στο WTA Tour είναι δεδομένη αλλά με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής.

«Ο τραυματισμός είναι σοβαρός, όμως η Πέτρα είναι νέα και δυνατή. Σύμφωνα με τον χειρούργο, όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει στο τένις» είπε εκπρόσωπος της ομάδας Fed Cup της χώρας.

Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα που τη χειρούργησε, η αποκατάσταση του προβλήματος στο αριστερό χέρι θα διαρκέσει τουλάχιστον τρεις μήνες και όπως είναι λογικό η Κβίτοβα δεν θα ταξιδέψει για το πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη.

Η Κβίτοβα είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσω Facebook για το συμβάν, πριν χρειαστεί να χειρουργηθεί. Αμέσως, το twitter γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης στην Πέτρα Κβίτοβα, με πρώτη και καλύτερη την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ