aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤένις Τροόδους: Πρωταθλητής ανδρών ο Λευτέρης Νέος

Τένις Τροόδους: Πρωταθλητής ανδρών ο Λευτέρης Νέος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τένις Τροόδους (Grade 1) το οποίο διοργανώθηκε από την ΟΑΚ στις εγκαταστάσεις Ντόλφιν Τροόδους, που έχουν πλήρως ανακαινιστεί και τα γήπεδα ανακατασκευασθεί.

Νικητής στο μεγάλο τελικό ανδρών ήταν ο Λευτέρης Νέος που νίκησε τον Κωνσταντίνο Ηλία σε δυο σετ (6-1,6-1). Ο Λευτέρης ήταν επίσης ο νικητής στο διπλό ανδρών μαζί με τον Έντμοντ Αïνετζιάν με δευτεραθλητές τους Ντέιβιντ Μινασιάν και Νικίτα Περφένοφ.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, πρωταθλητές/τριες αναδείχθηκαν οι Κλειώ Μαρία Ιωάννου (κορίτσια-21), Γκλέμπ Γκαμπόβοφ (αγόρια-12), Αλίσια Πατρουσίνα (κορίτσια-14), Φειδίας Κυριακίδης (αγόρια-14), Αλίσια Πατρουσίνα (κορίτσια-16), Γιώργος Ιακωβίδης (αγόρια-16), Αξέλ Ντομπλούγκ / Γκλέμπ Γκαμπόβοφ (διπλό αγοριών -12), Νικόλας Κωνσταντίνου/Πόλυς Κουρσάρος (διπλό αγοριών-14) και Ανδρέας Μιλτιάδους/Παντελεήμων Καμηλάρης (διπλό αγοριών -16).

Μετά τον μεγάλο τελικό ακολούθησε η τελετή λήξης και η απονομή των χρηματικών βραβείων και επάθλων στους νικητές από τον αντιπρόεδρο του ΚΟΑ Δημήτρη Λεοντή, ο οποίος ήταν και παλιός πρωταθλητής Τροόδους, τον πρόεδρο της ΟΑΚ Φίλιο Χριστοδούλου και τους γραμματέα και ταμία της ΟΑΚ Σταύρο Ιωάννου και Γιώργο Κούντα.

Ο πρόεδρος της ΟΑΚ σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους νικητές και γενικά όλους που έχουν συμμετάσχει στο μεγάλο αυτό πρωτάθλημα, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τους χορηγούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ