aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤένις: Τρεις αποστολές με 12 αθλητές

Τένις: Τρεις αποστολές με 12 αθλητές

Πραγματοποιήθηκαν από 18-24 Ιουλίου σε τρεις πόλεις της Ευρώπης, τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Juniors, που τελούν υπό την αιγίδα της Tennis Europe. H Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), συμμετείχε σε αυτά με τρεις αποστολές των τεσσάρων αντισφαιριστών, οι οποίοι συνοδεύονταν από αρχηγούς αποστολής.

Οι 12 αντισφαιριστές αγωνίστηκαν τόσο στα Μονά, όσο και στα Διπλά των κατηγοριών τους, απέναντι σε 80 αθλητές από 40 περίπου χώρες στην κάθε μια από αυτές. Τη σημαντικότερη επιτυχία σημείωσε ο Δημήτρης Λιβέρας στην κατηγορία των U16 που έγινε στην Μόσχα, ο οποίος πέρασε γύρο στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας τον Πότλιπνικ από την Σλοβενία με 2-1.

Νίκες στον πρώτο γύρο στο κυρίως ταμπλό σημείωσαν επίσης στο διπλό οι Μενέλαος Ευσταθίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κατηγορία U18 (Κλόστερς/Ελβετίας), και οι Μελίν Ονκάγια και Χριστίνα Στυλιανίδη στην κατηγορίας U14 (Πίλζεν/Τσεχία). Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Juniors, είναι ετήσια διοργάνωση της Tennis Europe που ξεκίνησε το 1976 και έκτοτε πραγματοποιείται συνεχώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ