aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤένις: Νέκταρ Παγκόσμιας πρωτιάς γεύτηκε ξανά η Κλειώ Μαρία Ιωάννου

Τένις: Νέκταρ Παγκόσμιας πρωτιάς γεύτηκε ξανά η Κλειώ Μαρία Ιωάννου

Η πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης Κλειώ Μαρία μετά από την πρόσφατη επιτυχία της στο παγκόσμιο τουρνουά ITF U18 που έγινε στο Famagusta Tennis Club όπου κατέκτησε την πρώτη θέση συνεχίζει ακάθεκτη και ΄΄θερίζει΄΄ ξανά τίτλους. Συγκεκριμένα, στο παγκόσμιο τουρνουά ITF U18 που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στο Ioannides Tennis Academy & Premier Tennis Club από 2/8 -7/8/2021 με συμμετοχή 25 χωρών η Κλειώ Μαρία κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση.

Η Κλειώ Μαρία ήταν το νούμερο 1 του ταμπλό και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Ολοκλήρωσε την εκπληκτική της εβδομάδα με 5 συνεχόμενες νίκες χωρίς να χάσει κανένα σετ απέναντι από δυνατές αντίπαλες παίκτριες από Πολωνία, Σλοβακία, Ρουμανία, Ιταλία ενώ στον τελικό κάνοντας ένα άψογο παιχνίδι νίκησε την αθλήτρια Ksenia Saenko από την Ρωσία με 6-2, 6-0.

Αυτός είναι ο 3ος τίτλος της σε παγκόσμια τουρνουά ITF U18 ενώ προστέθηκε στην πλούσια συλλογή της και είναι ο 199ος τίτλος μέχρι στιγμής στην καριέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλειώ Μαρία βρίσκεται στην 25η θέση στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη της Tennis Europe U16 και στην 349η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ITF U18 (παρά το νεαρό της ηλικίας της).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ