aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤελικοί στο Aphrodite Hills – Αρχίζει το Παραλίμνι

Τελικοί στο Aphrodite Hills – Αρχίζει το Παραλίμνι

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Aphrodite Hills Resort το Παγκύπριο Πρωτάθλημα G3 που διοργανώνει η ομώνυμη ακαδημία Τένις. Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται από τις 8.30 το πρωί και ο τελικός των Ανδρών θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. Στην κατηγορία αυτή, υπήρξαν πολύ «ισχυρές» συμμετοχές αφού μεταξύ άλλων στο ταμπλό υπάρχουν τα ονοματα των Μενέλαου Ευσταθίου, Νίκολας Κάμπελ, Φώτου Φωτιάδη, Έντμοντ Αϊνετζιάν, Δημήτρη Αζοΐδη, Στέφανου Σάββα και Χρήστου Κυρίλλου. Το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη συμμετοχή 110 αντισφαιριστών σε 15 κατηγορίες Μονών και Διπλών.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 5 Ιουλίου στο Aphrodite Hills, τα εγκαίνια των πρώτων γηπέδων Padel στην Κύπρο. Το Padel Tennis είναι ένα αναπτυσσόμενο άθλημα ρακέτας, απλό και διασκεδαστικό, μίγμα Τένις και Σκουός.

Αρχίζει το Παραλίμνι με ρεκόρ συμμετοχών

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου αρχίζει στο Παραλίμνι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του Ομίλου κατηγορίας Grade 1. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 156 (205 entries) και θα γίνουν αγώνες σε 17 ηλικιακές κατηγορίες. Οι αριθμοί των συμμετοχών είναι αυξημένοι κατά 40% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και σίγουρα οι μεγαλύτεροι της τελευταίας επταετίας.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αποφασίστηκε όπως οι αγώνες να διεξάγονται μόνο τις απογευματινές ώρες με ώρα έναρξης των πρώτων αγώνων τις 4.00μ.μ. Έτσι, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε γήπεδα, πέραν των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου, θα χρησιμοποιηθούν και για κάποιους αγώνες των πρώτων ημερών τα γήπεδα στο Nissi Beach που έχουν την ίδια επιφάνεια (συνθετικός χλοοτάπητας).

Πολύ καλό το ταμπλό στην κατηγορία Ανδρών με όλα τα μεγάλα ονόματα να δηλώνουν παρών (πλην Πέτρου Χρυσοχού), ενώ για άλλη μια εγχώρια διοργάνωση, εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των συμμετοχών στη μικρή κατηγορία των BS12 που έφτασε τις 43 !!!

Παγκύπριο πρωτάθλημα Ιωαννίδη (31/7 – 8/8)

Οι τροποποιήσεις στο αγωνιστικό καλεντάρι έφεραν το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ioannides Tennis Academy G1 να αρχίζει στα τέλη Ιουλίου και να είναι η τελευταία εγχώρια διοργάνωση πριν τον δεκαπενταύγουστο. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 31 Ιουλίου μέχρι 8 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ