aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤελικοί με κυπριακές συμμετοχές στο Herodotou Tennis Academy TE U16

Τελικοί με κυπριακές συμμετοχές στο Herodotou Tennis Academy TE U16

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, το «Herodotou Tennis Academy TE U16», το πρώτο διεθνές πρωτάθλημα αντισφαίρισης από όσα θα διοργανωθούν στην Κύπρο το 2020. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας 3 (Grade 3), και διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηροδότου στη Λάρνακα με διοργανωτή τον ομώνυμο Όμιλο.

Οι τελικοί στα Μονά που θα αρχίσουν στις 10 το πρωί, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον από κυπριακής πλευράς, αφού τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια υπάρχει κυπριακή συμμετοχή. Οι Στυλιανός Χριστοδούλου και Κλειώ Μαρία Ιωάννου, επιβεβαίωσαν το Νο1 στο ταμπλό που συνόδευε τη συμμετοχή τους, φτάνοντας αμφότεροι στον τελικό. Ο Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μάρκους Γκαρσία (Νο4), και η Ιωάννου τη Νικολέτα Παρετζόγλου (Νο2)  από την Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση των τελικών θα ακολουθήσει απονομή των επάθλων και δεξίωση που θα παραθέσει ο Όμιλος στους προσκεκλημένους.

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές την καλύτερη πορεία στα αγόρια είχε ο Ανδρεάς Τίμινη που έφτασε μέχρι τον προημιτελικό και οι Στυλιανός Παπαμιχαήλ και Ειρηναίος Ιωάννου που σταμάτησαν στους «16» του πρωταθλήματος. Στα κορίτσια στους «16» έφτασαν οι Χριστιάνα Σεβαστού, Αθηνά Κωμοδρόμου, Δάφνη Κουτσόφτα και Θέκλεια Χριστοδούλου.

Εξαιρετικές ήταν και οι παρουσίες των Κυπρίων αντισφαιριστών στα Διπλά, όπου επίσης είχαμε συμμετοχές στον τελικό τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Στα αγόρια οι Στυλιανός Παπαμιχαήλ και Κωνσταντίνος Τζιακούρης έχασαν από τους Νταβίντ Τζιόρτζε (Rom) / Μάρκους Γκαρσία (Ger) με 2-0 (7-6[1], 6-1). Στα κορίτσια η Δάφνη Κουτσόφτα με παρτενέρ την Κλάρα Σοέν από τη Γερμανία έχασαν από τις Παρετζόγλου (Gre) / Στογιάνοβιτς (Srb) με 2-0 (6-3, 6-4).

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αντισφαιριστές από 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ