aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤελικοί με κυπριακές παρουσίες στο διεθνές Herodotou ITF J4

Τελικοί με κυπριακές παρουσίες στο διεθνές Herodotou ITF J4

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, το διεθνές πρωτάθλημα της ITF Herodotou J4 που διοργανώνει η ομώνυμη Ακαδημία στη Λάρνακα. Το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις τελικούς σε Μονά και Διπλά με έντονο κυπριακό ενδιαφέρον στις κατηγορίες τόσο των Αγοριών όσο και των Κοριτσιών στα Διπλά.

Στις 8.00 το πρωί θα αρχίσουν οι δύο Μονοί αγώνες οι οποίοι περιλαμβάνουν την «εμφύλια» αναμέτρηση ανάμεσα στους Γάλλους Πολ Ινσιοσπέ και Πάμπλο Τροσού στα Αγόρια και της Λούκα Ουντβάρτνι (Νο1) από την Ουγγαρία με την Ελληνίδα Δήμητρα Παύλου (Νο2). Η τελευταία μία εβδομάδα νωρίτερα, κατέκτησε το Κύπελλο Αφροδίτη που διοργάνωσε επίσης η Ακαδημία Ηροδότου.

Στις 09.30 θα αρχίσει ο τελικός του Διπλού Αγοριών όπου τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Στυλιανός Χριστοδούλου και Λάμπρος Παντζιαρής, απέναντι στους Μαξιμίλιαν Χόμπεργκ (Ger) και Γιαν Κομπιέρσκι (Aut), ζευγάρι το οποίο είναι το Νο1 στο ταμπλό και στον ημιτελικό απέκλεισε τους Φωτιάδη/Παρσών, νικητές του Κυπέλλου Αφροδίτη.

Μετά το τέλος του Μονού Κοριτσιών, και αφού παρέλθει ο ενδιάμεσος χρόνος που προβλέπεται από τους κανονισμούς, η Μαρία Κωνσταντίνου με παρτενέρ την Λούκα Ουντβάρντι από την Ουγγαρία θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα Διπλό, έχοντας ως αντιπάλους τις Λάρα Μπακάγια και Λούσι Γουέμπερ αμφότερες από τη Βρετανία.

Σε ότι αφορά τις Κυπριακές συμμετοχές στα Μονά, την καλύτερη παρουσία είχε η Κλειώ Μαρία Ιωάννου που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, αγώνα τον οποίο με αντίπαλο την Λούκα Ουντβάρντι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου σετ (1-6, 2-2 ret).

Άρχισε το Παγκύπριο του Sporting Club στη Λεμεσό  

Η αγωνιστική δράση μεταφέρθηκε ήδη και στη Λεμεσό, με την έναρξη την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Grade 1 που διοργανώνει το Sporting Club στη Λεμεσό. Στις χωμάτινες επιφάνειες του Ομίλου, θα δώσουν το παρών 158 αντισφαιριστές που θα αγωνιστούν σε 17 κατηγορίες Ανδρών, Αγοριών και Κοριτσιών σε Μονά και Διπλά. Οι αριθμοί είναι κατά 30% αυξημένοι σε ότι αφορά τις συμμετοχές και 40% στα Entries (206) σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος. Το γεγονός αυτό καθώς και οι αριθμοί που καταγράφηκαν και σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύον τη νέα δυναμική που απέκτησε η Αντισφαίριση.

Στην κατηγορία Ανδρών οι Στέφανος Σάββα, Φώτος Φωτιάδης, Παύλος Παρσών και Ελευθέριος Νέος βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του ταμπλό, σε μια κατηγορία που συγκέντρωσε 17 συμμετοχές. Περισσότερες συμμετοχές για άλλη μια φορά στις μικρές κατηγορίες με την κατηγορία των BS12 να συγκεντρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 49 συμμετοχών.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ