aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣυνάντηση Γεώργιου Χρυσοστόμου με Ανδρέα Κωνσταντίνου

Συνάντηση Γεώργιου Χρυσοστόμου με Ανδρέα Κωνσταντίνου

Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μέγαρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε και κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιο Χρυσοστόμου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό και δημιουργικό κλίμα επιβεβαιώνοντας τις εξαίρετες σχέσεις ΚΟΕ και Δήμου Αγλαντζιάς.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας των δύο μερών με κοινές δράσεις προς όφελος του αθλητισμού και της νεολαίας. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι προβολής και αξιοποίησης του Ολυμπιακού Μεγάρου, ώστε αυτό να καταστεί πολύμορφο σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ο κύριος Κωνσταντίνου, δυνατός φίλος του αθλητισμού και κοινωνός των αξιών του Ολυμπισμού, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για τη φιλοξενία και βεβαίωσε ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα μελετήσουν και θα επεξεργαστούν τάχιστα και δημιουργικά τις εισηγήσεις που τέθηκαν κατά τη συνάντηση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ