aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Σβηστά» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, παίζει το βράδυ με Αλκαράθ

«Σβηστά» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, παίζει το βράδυ με Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην Βαρκελώνη.

Επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4 σε 1 ώρα και 10 λεπτά) και απόψε το βράδυ θα παίξει και στα προημιτελικά με αντίπαλο τον Κάρλος Αλκαράθ.

Στο πρώτο σετ ήταν… καταιγιστικός, αναγκάζοντας σε συνεχόμενα λάθη τον έμπειρο Βούλγαρο, ενώ στο δεύτερο και στις δύο περιπτώσεις που δέχτηκε break, απάντησε με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά, για να φτάσει στο τέλος στην επικράτηση σε δύο σετ.

Φουριόζος Τσιτσιπάς και εύκολο 1-0 σε 25 λεπτά

Με break άρχισε το ματς ο Στέφανος, που ήρθε κυρίως από τα αβίαστα λάθη του Βούλγαρου. Το 2-0 έγινε με ένα ακόμη αβίαστο λάθος του Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να δίνει στο «πιάτο» ένα ακόμη break στη συνέχεια στον Τσιτσιπά που προηγήθηκε με 3-0!

Τα λάθη και οι χαμένες επιστροφές του Βούλγαρου, έφεραν… σβηστά το 4-0 για τον Τσιτσιπά, με τον Ντιμιτρόφ να βελτιώνει το σερβίς του και να μειώνει σε 4-1.

Ο Βούλγαρος εξακολουθούσε να δυσκολεύεται να βγάλει επιστροφές στα σερβίς του Στέφανου που βρέθηκε να έχει προβάδισμα 5-1. Και με ένα ακόμη break που ήρθε από winner, έκανε εύκολα το 6-1 και πήρε το σετ σε μόλις 25 λεπτά!

Break στο break και πρόκριση για Τσιτσιπά

Δύο αβίαστα λάθη του Στέφανου έδωσαν το πρώτο break στο ματς για τον Ντιμιτρόφ. Ωστόσο το πήρε πίσω ο Τσιτσιπάς με έναν winner και ένα χαμένο φόρχαντ του αντιπάλου του.

Το 2-1 ήρθε σχετικά εύκολα και έκλεισε με ένα ακόμη κακό μπάκχαντ του Ντιμιτρόφ που ήταν σε κακή μέρα μέχρι εκείνο το σημείο.

Προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά και αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 χάρη στα καλά σερβίς του κυρίως και στη συνέχεια με ένα μπάκχαντ winner έκανε το break και πήρε προβάδισμα 3-2!

Με λίγη δόση τύχης όμως και δύο κακά μπάκχαντ του Βούλγαρου, ο Τσιτσιπάς πήρε πάλι πίσω το break και ισοφάρισε 3-3, για να πάρει ξανά προβάδισμα με 4-3 σε ένα γκέιμ που τελείωσε με αδύναμο σλάις του Ντιμιτρόφ.

Ο Βούλγαρος έχοντας και τον αέρα υπέρ του, ισοφάρισε εύκολα σε 4-4. Με βολέ ο Στέφανος έφτασε στο 5-4 και ένα game μακριά από την πρόκριση. Και την πήρε με διπλό λάθος του Βούλγαρου και νέο break.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ