aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣβιόντεκ - Μούχοβα 2-1: Η Πολωνή έκανε το back to back στο Roland Garros μετά...

Σβιόντεκ – Μούχοβα 2-1: Η Πολωνή έκανε το back to back στο Roland Garros μετά από ματσάρα

Έναν τρομερό τελικό παρακολουθήσαμε ανάμεσα στην Ίγκα Σβιόντεκ και την Καρολίνα Μούχοβα με την Πολωνή να επικρατεί 2-1 σετ και να κάνει το back to back στο Roland Garros μετά από ματσάρα.

Το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στον τελικό δίχως να χάσει σετ, όμως η Τσέχα ήταν μαχήτρια και μαζί οι δύο αθλήτριες μας προσέφεραν έναν εντυπωσιακό τελικό.

Το ματς: Η Σβιόντεκ μπήκε δυνατά στο ματς και εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της από τέτοια παιχνίδια μπήκε δυνατά στον τελικό και με γρήγορο break προηγήθηκε 3-0.

Η Μούχοβα προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και να πάρει πίσω το break, όμως η Πολωνή άντεξε και έπειτα με δεύτερο break στο όγδοο game έκλεισε το πρώτο σετ με 6-2.

Το δεύτερο σετ άρχισε καρμπόν όπως και το πρώτο. Γρήγορο break από την Σβιόντεκ και 3-0 για την Πολωνή που έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς. Η Μούχοβα πήρε πίσω το break και μείωσε σε 3-2, για να φέρει αργότερα το σετ στα ίσα (3-3).

Από εκεί και μετά η εικόνα του αγώνα πήρε τρελή μορφή. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν από μία φορά το σερβίς τους και έπειτα άρχισε ένας άτυπος διαγωνισμός break.

Η Μούχοβα έκανε πρώτη για να προηγηθεί με 5-4, η Σβιόντεκ απάντησε αμέσως, όμως η Τσέχα έκανε το τρίτο break της στο σετ και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να κάνει το 1-1 σετ με 7-5.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Μούχοβα άρχισε το τρίτο σετ με break για να προηγηθεί με 2-0, όμως η Σβιόντεκ απάντησε γρήγορα για να φέρει το σετ στα ίσα.

Η Τσέχα έκανε και άλλο break με την Πολωνή να απαντά αμέσως με break back. Τελικά η Σβιόντεκ κατάφερε να κλείσει το σετ με ένα ακόμα break για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ