aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτους ημιτελικούς οι Χριστοφόρου και Ομήρου

Στους ημιτελικούς οι Χριστοφόρου και Ομήρου

Με τη διεξαγωγή των προημιτελικών συνεχίστηκε χθες (1/9) στο Εθνικό Κέντρο Τένις στην Λευκωσία, το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις «Κύπελλο Αφροδίτη ITF-18», το οποίο διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου, (ΟΑΚ).

Από κυπριακής πλευράς ξεχώρισαν οι προκρίσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της Ελίζας Ομήρου στα ημιτελικά των Αγοριών και Κοριτσιών αντίστοιχα, ενώ Κύπριοι αντισφαιριστές περιλαμβάνονται και στα ζευγάρια των Διπλών και στις δύο κατηγορίες και έχουν θέσει ως στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Στον «κυπριακό» προημιτελικό των κοριτσιών η Ελίζα Ομήρου που είναι Νο1 στο ταμπλό νίκησε εύκολα την Ελένη Λουκά με 2-0 (6-1, 6-0) και προκρίθηκε στον ημιτελικό της Παρασκευής όπου θα αντιμετωπίσει την Βασιλική Καρβούνη από την Ελλάδα (Νο3).

Στην κατηγορία των αγοριών ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (Νο4), συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του κερδίζοντας τον Ιταλό Ρικάρντο Περίν (Νο6) με 2-0 (6-4, 6-3). Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Αιντάν Μακχάφ (Νο2) από τη Μεγάλη Βρετανία. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού αποτελούν δύο αντισφαιριστές από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στους ημιτελικούς του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος που νίκησαν τους Βρετανούς Γκούτγκερ και Γουέντελγκεν με 2-0 (6-2,7-5), καθώς και οι Νίκολας Κάμπελ και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που απέκλεισαν ύστερα από αγώνα τριών σετ τους Όμπερλέιτνερ (Aut) και Στόεγκερ (Ger) επικρατώντας με 2-1 (6-2, 2-6, 10-7).

Στα Διπλά των Κοριτσιών η Ελίζα Ομήρου με παρτενέρ την Βασιλική Καρβούνη προκρίθηκαν στον ημιτελικό ύστερα από τη νίκη τους επί των Ντάνιελς και Σαράτι με 2-0 (6-1,6-2). Θέση στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής εξασφάλισε και το δίδυμο των Ελένη Λουκά και Μελίν Ονκάγια που νίκησαν τις Έλιοτ(GBr) και Σενκάροβα (Ukr) με 2-0 (6-3,6-3).

Οι οκτώ ημιτελικοί στις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών στα Μονά και στα Διπλά θα διεξαχθούν στα τέσσερα γήπεδα του Εθνικού Κέντρου Τένις. Ο πρώτος αγώνας σε κάθε γήπεδο θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί και θα ακολουθεί στις 12.30 ο δεύτερος αγώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ