aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτους «32» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς

Στους «32» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς

Στον 3ο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε για 3η συνεχόμενη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 κόσμου και φιλοδοξεί μέσα από την πορεία του στο Παρίσι να ανέβει στο Νο4 επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-3 του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ και είναι στους “32” στο Roland Garros.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι την Παρασκευή ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ ο οποίος απέκλεισε με 7-6 (6), 6-1, 7-6 (5) τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Άντεξε στην πιέση ο Τσιτσιπάς
Στο 1ο σετ ο Μαρτίνεθ θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά ο Τσιτσιπάς θα τα σβήσει και τα 3 για να προηγηθεί με 2-1.

Ο Έλληνας θα φτάσει στο 1ο του μπρέικ πόιντ στο 4ο αλλά ο Ισπανός θα το σβήσει όπως θα σβήσει και το επόμενο για το 2-2.

Το πρώτο μπρέικ στον αγώνα θα έρθει από τον Ισπανό που θα φτάσει στο 3-2. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 3-3 αλλά ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ.

Ο Έλληνας θα τα σβήσει και πάλι για να πάει στο 4-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει 2 μπρέικ πόιντ στο 8ο και θα φτάσει με μπρέικ στο 5-3. Με το σερβίς του θα κλείσει σε 43′ το σετ στο 6-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 2/5 μπρέικ πόιντ και ο αντίπαλος του έφτασε σε 7 αλλά ο Έλληνας έσβησε τα 6!

Γλυκό φινάλε για τον Στέφανο
Στο 2ο σετ ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0 αλλά θα πάρει πίσω το μπρέικ ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να μειώσει σε 2-1.

Ο Έλληνας θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ αλλά ο Ισπανός θα τα σβήσει και τα 3!

Θα έχει και 4ο ο Τσιτσιπάς αλλά θα έχει την ίδια κατάληξη!

Ο Ισπανός θα κλείσει το γκέιμ και θα φτάσει στο 3-2. Με καλό σερβίς θα προηγηθεί με 4-3 αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο.

Με την 2η ευκαιρία θα “σπάσει” το σερβίς του αντιπάλου του για το 5-4. Με άσο θα κλείσει το σετ στο 6-4.

Πάτησε… γκάζι και 3-0
Σβήνει μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ του 3ου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ισοφαρίσει σε 1-1 και με μπρέικ (από διπλό σφάλμα Μαρτίνεθ) θα φτάσει στο 2-1.

Το 3-1 είναι για τον Έλληνα τενίστα ο οποίος με μπρέικ θα πάει στο 4-1. Ο Ισπανός φτάνει σε τριπλό μπρέικ πόιντ και θα πάρει πίσω το ένα από τα δυο μπρέικ για το 4-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει μπρέικ πόιντ στο 7ο αλλά θα το σβήσει ο Πέδρο Μαρτίνεθ όπως θα σβήσει και το επόμενο!

Με το 3ο όμως ο Έλληνας θα πάει στο 5-2 με μπρέικ. Ο Μαρτίνεθ με το 5ο μπρέικ πόιντ στο 8ο γκέιμ θα μειώσει με μπρέικ σε 5-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ