aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτους «16» του «Dubai Championships» ο Παγδατής!

Στους «16» του «Dubai Championships» ο Παγδατής!

Στην 7η συμμετοχή του στο Dubai Tennis Championships, ο Μάρκος Παγδατής σημείωσε σπουδαία νίκη με 2-0 σετ επί του Νο5 του ταμπλό, Βίκτορ Τροίτσκι και πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του ATP WorldTour 500 τουρνουά! 

Ο Κύπριος πρωταθλητής, έπαιξε πολύ καλύτερα απ’τον Βίκτορ Τροίτσκι και επικράτησε με 7-6(2), 6-2 του Σέρβου, Νο5 του ταμπλό, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” της ATP 500 διοργάνωσης.

Το Νο57 του κόσμου, ήταν πιο επιθετικός, πιο αποφασιστικός και πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του, φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 30 λεπτά.

Ο Τροίτσκι ξεκίνησε καλύτερα το ματς και εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη του Μάρκου νωρίς στο ματς, προηγήθηκε με 3-1 games.

Ο Παγδατής δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να ξεφύγει στο σκορ και πήρε άμεσα πίσω το break (3-3) ενώ ήταν πολύ ανώτερος στο tie break, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Πιο επιθετικός και πιο σταθερός στο 2ο σετ, ο 30χρονος Κύπριος κέρδισε όλους τους πόντους πίσω απ’το πρώτο του σερβίς ενώ έχασε μόλις τέσσερις στο 2ο, κυριαρχώντας απόλυτα του Τροίτσκι.

Με δύο breaks στο σερβίς του Νο22 της κατάταξης, ο Κύπριος ολοκλήρωσε τη νίκη του και σφράγισε το ραντεβού με τον Βάσεκ Πόσπισιλ στο 2ο γύρο, μετά και τηνίκη του Καναδού νωρίτερα με 6-3, 5-7, 6-4 επί του Λούκας Πουίγ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ