aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτον τελικό του διπλού Κύργιος και Κοκκινάκης-Έκανε χειρονομία σε φίλαθλο ο πρώτος

Στον τελικό του διπλού Κύργιος και Κοκκινάκης-Έκανε χειρονομία σε φίλαθλο ο πρώτος

Οι Ελληνοαυστραλοί Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό του διπλού του Αυστραλιανού Open.

Οι ομογενείς τενίστες, επικράτησαν με 7-6(4), 6-4 του Ισπανού, Μαρσέλ Γκρανολέρ και του Αργεντινού, Οράσιο Θεμπάγιος και στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς, Μαξ Πάρσελ και Ματ Εμπεν.

Οι δυο τους το διασκεδάζουν. «Ακούγεται ανόητο, αλλά η νίκη ήταν η δεύτερη προτεραιότητά μας κάθε φορά. Ελπίζουμε να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον χρόνο μας στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι οι φίλαθλοι θα αισθανθούν ότι έχουν πληρώσει καλά χρήματα για να μας παρακολουθήσουν», ανέφερε ο Κοκκινάκης.

«Εάν δουν έναν αγώνα με τον Θανάση και εμένα να παίζουμε σε έναν διασκεδαστικό αγώνα διπλού, ενώ δεν ξέρουν τίποτα για το τένις, πιθανότατα θα συντονιστούν την επόμενη φορά. Με αυτό ασχολούμαι. Αυτό θέλω να φέρω. Νομίζω ότι έτσι θα επιβιώσει το άθλημα», πρόσθεσε ο Κύργιος.

Φυσικά ο τελευταίος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή έσπασε τη ρακέτα του και εν συνεχεία σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο προς έναν φίλαθλο στην κερκίδα, ο οποίος έκανε θόρυβο ενώ βρισκόταν στο σερβίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ