aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτον τελικό του Australian Open Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα!

Στον τελικό του Australian Open Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα!

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Australian Open πήραν η Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (2-0 σετ) στα ημιτελικά της Μάγκντα Λινέτ (6-7, 2-6) και Βικτόρια Αζαρένκα (7-6, 6-3)!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ριμπάκινα δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στην Αζαρένκα, το οποίο κατέκτησε με 7-4 στο τάι μπρέικ. Στη συνέχεια, χάρη στο πολύ καλό της σερβίς, το Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στο 2-0 σετ με χαρακτηριστική άνεση (6-3), παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό ενός Grand Slam για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Ιούλιο και το Wimbledon.

Από την άλλη, η Σαμπαλένκα συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις μέσα στην χρονιά, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Λινέτ στον δρόμο προς τον τίτλο! Η 24χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-1 στο τάι μπρέικ (6-7), ενώ στο δεύτερο έκανε επίδειξη δύναμης και με δύο μπρέικ έφτασε στο άνετο 6-2. Μάλιστα, το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε για δέκατο διαδοχικό ματς από την αρχή του χρόνου χωρίς να χάσει σετ!

Ο τελικός του Αυστραλιανού Όπεν ανάμεσα στην Έλενα Ριμπάκινα και Αρίνα Σαμπαλένκα θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (28/01).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ