aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτον δρόμο του ο επικίνδυνος Μαρτσένκο

Στον δρόμο του ο επικίνδυνος Μαρτσένκο

Σε ακόμα ένα Τσάλεντζερ τουρνουά θα λάβει μέρος την ερχόμενη εβδομάδα ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος αντισφαιριστής θα αγωνιστεί στη δυνατή διοργάνωση της Μπρατεσλάβα της Σλοβακίας, προκειμένου να κερδίσει μερικούς πόντους και ταυτόχρονα μερικές… θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη πριν τελειώσει η χρονιά.

Ο πρωταθλητής μας μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Γάλλο Έβαν Φουρνς Τσάλεντζερ τουρνουά στο Έκενταλ της Γερμανίας, θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα αποτελέσματα. Η κλήρωση τον φέρνει αντιμέτωπο στον 1ο γύρο με τον επικίνδυνο Ουκρανό Ιλία Μαρτσένκο. Θυμίζουμε ότι στην Μπρατεσλάβα ο Μάρκος Παγδατής, θα… θυμηθεί τα παλιά, καθώς το 2004 είχε καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο στην πόλη της Σλοβακίας.

Πριν 13 χρόνια έπαιξε στο συγκεκριμένο Τσάλεντζερ και νίκησε τρεις προκριματικούς γύρους, στη συνέχεια ακόμη πέντε αγώνες στο κυρίως ταμπλό, για να φύγει τελικά με τον τίτλο. Μετά το Τσάλεντζερ της Μπρατεσλάβα θα λάβει μέρος σε Τσάλεντζερ στην Μπρέσια της Ιταλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ