aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτον 2ο γύρο της Στοκχόλμης ο Παγδατής

Στον 2ο γύρο της Στοκχόλμης ο Παγδατής

Mετά από τον τραυματισμό που είχε στην πλάτη πριν από 2 εβδομάδες, ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε στη δράση και έπαιξε καλό τένις στην πρώτη του αναμέτρηση στην Στοκχόλμη, για να κερδίσει με 2-0 σετ τον Norbert Gombos και να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Intrum Stockholm Open.

Ο Μάρκος Παγδατής ανησύχησε τους πάντες πριν από 15 μέρες, όταν ενώ είχε βρει τη φόρμα του και είχε προκριθεί στον πρώτο του τελικό στους τελευταίους 20 μήνες, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα εξαιτίας ενός επίπονου τραυματισμού.

Τελικά, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό για τον 32χρονο Κύπριο τενίστα, που σήμερα επέστρεψε στη δράση και μάλιστα με μια πολύ καλή εμφάνιση, για να επιβληθεί του Norbert Gombos με 6-3, 6-4, σε 74 μόνο λεπτά.

Ο Παγδατής έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης στο 6ο game του 1ου σετ, όταν διαμόρφωσε το 4-2 χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο. Υπερασπίστηκε το σερβίς του σε ολόκληρο το σετ και χωρίς να αντιμετωπίσει break point έφτασε στο 6-3, σε κάτι περισσότερο από μισή ώρα.

Ο Κύπριος τενίστας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία στο 2ο σετ, αλλά ο Gombos έσβησε όλες τις ευκαιρίες του. Ο Σλοβάκος έσβησε 2 break point για να κάνει το 1-0 και άλλα 4 για να κάνει το 2-1, αλλά το break ήρθε από τον Μάρκο, που ήταν αισθητά καλύτερος και τελικά “έσπασε” το σερβίς του αντιπάλου του στο 7ο game, για το 4-3.

Ούτε σε αυτό το σετ, ο Παγδατής δεν απειλήθηκε με break point. Επέστρεψε από το 15-30 για να κάνει το 5-3, ενώ προηγήθηκε με 40-15 στο 10ο game και τελικά αξιοποίησε το 2ο match point του, για να ολοκληρώσει την αποστολή του σε 1 ώρα και 14 λεπτά.

Ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης τον Ιάπωνα Yuichi Sugita, No. 7 στο ταμπλό, που κέρδισε σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι τον Denis Istomin, με 1-6, 6-3, 7-6 (4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ