aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτο χέρι του…

Στο χέρι του…

Στα ημιτελικά του Hall of Fame Tennis Championships του Νιούπορτ προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη του στη διοργάνωση, αυτή τη φορά επί του καλού του φίλου, Ντούντι Σέλα.

Σημαντικές προοπτικές ακόμα για τίτλο, έχει πλέον ο Μάρκος Παγδατής στο χορτάρινο τουρνουά του Rhode Island στο Νιούπορτ.

Ο 31χρονος άσος, μετά τη δυνατμική πρεμιέρα και τη νίκη επί του Μπράιαν Μπέικερ κέρδισε την Πέμπτη και το Νο7 του ταμπλό, Ντούντι Σέλα, παίρνοντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της ATP 250 διοργάνωσης.

Κερδίζοντας αρκετούς περισσότερους πόντους στις επιστροφές του, ο Μάρκος επικράτησε 6-2, 7-5 του συνομίληκού του Ισραηλινού και περιμένει το νικητή του αγώνα Κάρλοβιτς-Τσιουντινέλι για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Ο Παγδατής δέχθηκε τρία break στο ματς, όμως κατάφερε να πετύχει έξι στο σερβίς του Σέλα και με τη συμπλήρωση 1 ώρας και 20 λεπτών παιχνιδιού, σφράγισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες συναντήσεις με τον Ντουντι.

«Ήμουν σφιχτός σχεδόν σε όλο το ματς, όπως νομίζω ήταν και ο Ντούντι. Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και ταξιδεύουμε μαζί πολλά χρόνια. Οι οικογένειές μας γνωρίζονται επίσης. Είναι δύσκολο να παίξω αντίπαλός του. Δεν θέλεις να δείχνεις τα συναισθήματά σου μέσα στο court γιατί είναι ένα από τους καλύτερους σου φίλους στο tour. Νομίζω ότι είχα καλύτερες επιστροφές και ανταμείφθηκα στο τέλος», είπε ο Κύπριος, Νο43 στον κόσμο.

Από το 2010 έχει να κατακτήσει τίτλο ATP ο Παγδατής καθώς στο Σίδνεϊ ήταν ο 5ος και ο τελευταίος του τίτλος. Φέτος, ο Μάρκος αγωνίστηκε στον τελικό του ATP 500 στο Ντουμπάι, γνωρίζοντας την ήττα απ’τον Στάνισλας Βαβρίνκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ