aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτέφανος από ατσάλι, το σήκωσε και πάλι!

Στέφανος από ατσάλι, το σήκωσε και πάλι!

Δεύτερος σερί τίτλος στη Μασσαλία για τον Στεφ. Ο Έλληνας τενίστας πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη του στο 250αρι τουρνουά της γαλλικής πόλης και κατέκτησε τον 5ο τίτλο της καριέρας του.

Παίζοντας ψύχραιμο τένις, όντας καλύτερους του Αλιασίμ σε όλη τη διάρκεια του μεταξύ τους τελικού, ο Στέφανος ανάγκασε τον νεαρό Καναδό στην 5η(!) σερί του ήττα σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης και του στέρησε τη δυνατότητα να κάνει δικό του τον 1ο ΑΤΡ τίτλο του.

Μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα, ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 του Νο18 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπίστηκε με περίσσια άνεση, το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στην πόλη.

Μετά την Στοκχόλμη το 2018, τη Μασσαλία, το Εστορίλ και το Λονδίνο πέρυσι, ο Στέφανος πανηγύρισε αυτή την εβδομάδα και τον παρθενικό του τίτλο για το 2020.

Μάλιστα, δεν έχασε ούτε σετ και κάνοντας πειστικές εμφανίσεις, κέρδισε κατά σειρά τους Ίμερ, Πόσπισιλ, Μπούμπλικ και Αλιασίμ και στέφθηκε δικαιωματικά πρωταθλητής στο Open 13 Provence.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ