aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣταμάτησε τον Τσιτσιπά ο τρομερός Τιαφό

Σταμάτησε τον Τσιτσιπά ο τρομερός Τιαφό

Νέο μπλόκο στον Στέφανο Τσιτσιπά έβαλε ο Φράνσις Τιαφό και τον οδήγησε στον πρόωρο αποκλεισμό του από το open της Βιέννης.

Ο Αμερικανός επικράτησε με μεγάλη ανατροπή (3-6, 6-3, 6-4) και θύμισε… Wimbledon, όταν είχε νικήσει ξανά τον Έλληνα πρωταθλητή, βάζοντας «φωτιά» στις μεταξύ τους μάχες. Παράλληλα, πήρε «εκδίκηση» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου είχε επικρατήσει ο Τσιτσιπάς.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, με τον Τσιτσιπά να καθαρίζει εύκολα το πρώτο σετ σε 28 λεπτά. Η διαφορά στο πρώτο σετ έγινε στο έκτο γκέιμ, όταν ο Έλληνας έσπασε το σερβίς του Αμερικανού και κράτησε το δικό του για το 5-2, που άνοιξε το δρόμο για το 1-0 σετ με 6-3.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον Τιαφό, όμως, να φέρνει… τα πάνω κάτω. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ως το 4-3, με τον Αμερικανό να… γκαζώνει στη συνέχεια και να παίρνει το όγδοο γκέιμ μετά από δύο μπρέικ πόιντς που σταμάτησε ο Τσιτσιπάς. Στη συνέχεια έκανε χωρίς πρόβλημα το 6-3 για το 1-1 σετ.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στη συνέχεια. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-0, όμως ο Τιαφό είχε δυναμική αντίδραση και, παίρνοντας τα πέντε επόμενα γκέιμ μετά από σπουδαίες μάχες, έφτασε στο 5-3. Ο Τσιτσιπάς έμεινε στο παιχνίδι, όμως ο Τιαφό δεν… χαρίστηκε και έκανε το 2-1 σετ με 6-4.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Τιαφό θα αντιμετωπίσει τον Σβάρτζμαν, ο οποίος προκρίθηκε επικρατώντας 6(5)-7, 6-4, 2-6 του Μονφίγ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ