aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτα προημιτελικά Μάρεϊ και Τζόκοβιτς

Στα προημιτελικά Μάρεϊ και Τζόκοβιτς

Ο Αντι Μάρεϊ ανέβασε στροφές, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κόντρα στον Λούκας Πούιγ και κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του «Masters» του Παρισιού. Ο Bρετανός πρωταθλητής, Νο 2 στον κόσμο, κατάφερε να κερδίσει τον νεαρό Γάλλο με 6-3 και 6-0, σε 72 μόλις λεπτά. Αυτή ήταν η 17η νίκη του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Ρίο στη σειρά, φθάνοντας τις 71 νίκες στο 2016.

Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στη φετινή σεζόν και θέλει να συνεχίσει το σερί του όσο περισσότερο μπορεί, έτσι ώστε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν κατακτήσει το τρόπαιο στο Παρίσι και ο Σέρβος δεν φτάσει στον τελικό, τότε ο Μάρεϊ θα είναι εκείνος που θα βρίσκεται στο Νο. 1 του κόσμου την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, ο Τζόκοβιτς βρέθηκε πίσω με σετ, αλλά έδειξε ψυχραιμία και συνέπεια για να φτάσει στην ανατροπή εις βάρος του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με 4-6, 6-2, 6-3 και να προκριθεί στα προημιτελικά. Αυτή ήταν η 17η διαδοχική νίκη του «Νόλε» στο Παρίσι, όπου θέλει να αναδειχθεί πρωταθλητής για 4η συνεχή χρονιά.

Ο Σέρβος σταρ πέτυχε την 6η νίκη του σε 7 αναμετρήσεις απέναντι στον Ντιμιτρόφ, ενώ μετράει πλέον 17 διαδοχικές νίκες στο τουρνουά, όπου είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2013, το 2014 και το 2015. Σήμερα ο 29χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Μάριν Τσίλιτς για την προημιτελική φάση του τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ