aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣτα ημιτελικά του Λος Κάμπος ο Τσιτσιπάς, έκαμψε τον μαχητικό Κοβάσεβιτς

Στα ημιτελικά του Λος Κάμπος ο Τσιτσιπάς, έκαμψε τον μαχητικό Κοβάσεβιτς

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στα ημιτελικά του Λος Κάμπος. Σε ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι από την πλευρά του, επικράτησε του Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς με 2-0 σετ (7-6 (1), 6-3 σε μία ώρα και 39 λεπτά) και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και δύο νίκες μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου του.

Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και παρά το ότι βρέθηκε πίσω με 3-0 στο πρώτο σετ και σέρβιρε δύο φορές για να μείνει στο σετ, έφτασε στο tie break όπου ήταν κυρίαρχος και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο, με το υπέρ του 4-2, κράτησε πολύ δύσκολα το σερβίς του και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι υπέρ του.

Στα θετικά του αγώνα τα εξαιρετικά ποσοστά πίσω από το σερβίς του, με 87% κερδισμένο πρώτο σερβίς (34/39) και 52% στο δεύτερο (14/27), έναντι 72% και 48% αντίστοιχα, του αντιπάλου του. Είχε επίσης και 26 winners.

Ηταν γενικότερα ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό και για τους δύο, με αρκετά λάθη και λίγες ωραίες φάσεις, με εξαίρεση το δεύτερο μισό του δεύτερου σετ. Η ουσία είναι ότι ο Στέφανος πέρασε στα ημιτελικά, εκεί όπου αύριο τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ