aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣπουδαία μονομαχία στον τελικό!

Σπουδαία μονομαχία στον τελικό!

Νόβακ Τζόκοβιτς ή Στάνισλας Βαβρίνκα; Ποιος θα κερδίσει στον αποψινό τελικό του Αμερικάνικου Όπεν (23:00, απευθείας από Eurosport), πανηγυρίζοντας αγκαλιά με την… αστραφτερή κούπα; Το σίγουρο είναι πως οι φίλοι του τένις θα καθήσουν αναπαυτικά στην πολυθρόνα και θα απολαύσουν το ματς, το οποίο αναμένεται πως θα προσφέρει αρκετές συγκινήσεις!  

Ο Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, για να περάσει στον τελικό προσπέρασε το εμπόδιο του Γάλλου Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος είναι στο Νο1 της ATP. Ο Σέρβος χρειάστηκε 2,5 ώρες για να τσεκάρει το εισιτήριο. Πήρε τα δυο πρώτα σετ με 6-3 και 6-2 γκέιμ, απάντησε ο Γάλλος στο τρίτο με 6-3, αλλά το τέταρτο πήγε εκ νέου στον Τζόκοβιτς με 6-2.

Με τη σειρά του, ο Βαβρίνκα (Νο3) χρειάστηκε επίσης τέσσερα σετ για να αποκλείσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι (Νο7). Μάλιστα, ο Ασιάτης μπήκε καλύτερα στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-4 γκέιμ, αλλά τα τρία επόμενα κατέληξαν στον 31χρονο Ελβετό με 7-5, 6-4, 6-2 και πλέον διεκδικεί το τρίτο Grand Slam της καριέρας του, έχοντας πάρει και τα δυο κόντρα στον Τζόκοβιτς.

Στις μεταξύ τους μάχες, ο Νόλε έχει για τα καλά το πάνω χέρι με 19 νίκες έναντι 4 του Βαβρίνκα, όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν τενίστα ο οποίος χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει το τρόπαιο στο φημισμένο τουρνουά τόσο το 2011 όσο και πέρυσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ