aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Σκόνταψε» στον Μονφίς ο Παγδατής

«Σκόνταψε» στον Μονφίς ο Παγδατής

O Gael Monfils έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες στο tour, καθώς απέκλεισε από το Dubai Tennis Championships και τον Μάρκο Παγδατή, παρά την καλή εμφάνιση του Κύπριου τενίστα.

Ο Παγδατής είχε μερικά πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, όποτε όμως γινόταν απειλητικός ο Monfils ανέβαζε την απόδοσή του σημαντικά και έπαιρνε αυτό που ήθελε, με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς προβλήματα στη νίκη, με 6-3, 6-2.

Στο 1ο σετ ο Κύπριος τενίστας είχε κάνει πρώτος break και είχε προηγηθεί με 3-2. Η απάντηση του Monfils ήταν άμεση και εμφατική, αφού κέρδισε τα 4 επόμενα games, έκανε 2 συνεχόμενα break και κατέκτησε το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ ο Μάρκος ήταν μπροστά με 1-2, 15-40 και λίγο έλειψε να προηγηθεί και πάλι πρώτος με break, αλλά ο Monfils έκανε το ίδιο με το 1ο σετ, όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Αρχικά κράτησε το σερβίς του για το 2-2 και στη συνέχεια πήρε και το break, για το 3-2.

Στο 6ο game ο Παγδατής έχασε νέες διαδοχικές ευκαιρίες για break και ο Γάλλος κράτησε το σερβίς του από το 15-40, για το 4-2. Με 40-15 προηγήθηκε ο Κύπριος και στο επόμενο game, στο οποίο είχε το σερβίς, δεν το πήρε όμως ούτε αυτό. Με δεύτερο συνεχόμενο break, o Monfils έκανε το 5-2 και στο 8ο game σέρβιρε επιτυχώς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ντουμπάι.

Ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τον Monfils, που πριν 2 εβδομάδες είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Επίσης έφτασε τις 4 νίκες με αντίπαλο τον Παγδατή, σε 5 συναντήσεις.

Στα προημιτελικά ο Monfils θα αντιμετωπίσει τον Ricardas Berankis, που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία από τα προκριματικά. Σήμερα, ο Λιθουανός απέκλεισε και τον Denis Kudla, με 6-4, 6-1, για να μπει στον σημαντικότερο προημιτελικό του από το καλοκαίρι του 2015 και το Citi Open της Ουάσινγκτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ