aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣε πλήρη εξέλιξη το Cyprus Masters Cup

Σε πλήρη εξέλιξη το Cyprus Masters Cup

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Cyprus Masters Cup, η τελευταία εγχώρια διοργάνωση της χρονιάς που διεξάγεται στο Εθνικό Κέντρο Τένις. Στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, συμμετέχουν οι οκτώ κορυφαίοι αντισφαιριστές ανά ηλικιακή κατηγορία, σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της ΟΑΚ για το 2019, ενώ αντίστοιχα διεξάγονται και τα Διπλά. Η πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος περιλάμβανε τις ηλικιακές κατηγορίες U14 και U18. Χθες άρχισαν οι τελικοί των Μονών και οι τελικοί των Διπλών.

Από σήμερα θα ξεκινήσουν οι αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/ Γυναικών, U12 και U16 και οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Φετινή καινοτομία του πρωταθλήματος το γεγονός ότι οι οκτώ αθλητές ανά κατηγορία, χωρίζονται σε δύο ομίλους και αγωνίζονται με σύστημα Round Robin. Στη συνέχεια οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους δύο μονούς ημιτελικούς, από τους οποίους προκύπτει το ζευγάρι του κάθε τελικού.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του τέως προέδρου της ΟΑΚ Χρίστου Χριστοφίδη και του πρωταθλητή Σώτου Χριστοφίδη και διεξάγεται με τη στήριξη των χορηγών της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, Τράπεζα Κύπρου, ΟΠΑΠ Κύπρου, Petrolina και μπάλες Wilson. Καθημερινή ενημέρωση για τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ (www.cyprustennis.com και http://ctf.tournamentsoftaware.com).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ