aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣάκκαρη: «Στην Αυστραλία νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα»

Σάκκαρη: «Στην Αυστραλία νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα»

Σαν να στο σπίτι της αισθάνεται η Μαρία Σάκκαρη όταν αγωνίζεται στο Australian Open, αφού όπως είπε και η ίδια μετά την πρόκρισή της, οι Έλληνες δίνουν βροντερό παρών στα γήπεδα της Αυστραλίας και την εμψυχώνουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι το κοινό της πατρίδας μου. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά όταν έρχομαι εδώ νιώθω πολύ οικεία γιατί υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα, δεν με στηρίζουν όμως μόνο οι Έλληνες».

Όσον αφορά την εμφάνιση της νεαρής αντιπάλου της σημείωσε: «Είναι πολύ καλή παίκτρια, έχει στοιχεία που δείχνει ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Είναι λογικό κατά διαστήματα να έχει συνεχόμενα εντυπωσιακά χτυπήματα. Έχει φλόγα μέσα της και την επιθυμία να διακριθεί. Δεν φοβάται να επιτεθεί. Σήμερα ένιωθα καλά, καλύτερα απ΄ ότι την πρώτη ημέρα. Όσο απελευθερώνομαι αυξάνονται οι πιθανότητες να παίζω καλύτερα. Ελπίζω να βρεθώ και στους μετέπειτα γύρους του Australian Open».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ