aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣάκκαρη: «Πονάει πολύ γιατί σπατάλησα μια ακόμη ευκαιρία»

Σάκκαρη: «Πονάει πολύ γιατί σπατάλησα μια ακόμη ευκαιρία»

Για άλλη μια χαμένη ευκαιρία μίλησε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον ημιτελικό με την Ανέτ Κονταβέιτ στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ότι πονάει αυτή η ήττα: «Ήταν μια χαμένη ευκαιρία από τη δική μου πλευρά. Προφανώς σέβομαι πολύ το παιχνίδι της Ανέτ και την προσωπικότητά της, αλλά πιστεύω πως σήμερα ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω αυτή την ευκαιρία και απλά τη σπατάλησα.

Γι’ αυτό πονάει πολύ, δεν ήταν μια κακοτυχία, ήταν ότι απλά σπατάλησα μια ακόμα καλή ευκαιρία. Πονάει πολύ και φυσικά το πνευματικό κομμάτι είναι κάτι που θα κάτσω να δουλέψω μόλις ξεκουραστώ και κάτσω να σκεφτώ όλα αυτά που έχω πετύχει αυτή τη χρονιά».

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε και στο γεγονός ότι η Κονταβέιτ είχε λόγω προγράμματος χρόνο ξεκούρασης και εκείνη μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες κλήθηκε να παίξει ξανά ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι: «Νομίζω ότι υπήρξε τεράστια αδικία μεταξύ των δυο παικτριών, η μια παίκτρια είχε μιαμιση μέρα για να ξεκουραστεί και εγώ κοιμήθηκα στις 3 το πρωί χθες, δεν μπορούσα να κοιμηθώ εξαιτίας της υπερέντασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ