aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣάκκαρη - Κις 2-1: Διπλή ανατροπή και πρόκριση στη Μαδρίτη

Σάκκαρη – Κις 2-1: Διπλή ανατροπή και πρόκριση στη Μαδρίτη

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μία από τις δυσκολότερες προκρίσεις φέτος απέναντι στην Μάντισον Κις για το Όπεν της Μαδρίτης. Κατάφερε να την κερδίσει με 2-1 σετ (6-7 (8), 6-3, 6-4 σε 2 ώρες και 30 λεπτά) βρισκόμενη δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο και σταματώντας ένα αρνητικό σερί τριών ηττών.

Η Αμερικανίδα ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ, με την Σάκκαρη να αντέχει ωστόσο στο σερβίς της και να πηγαίνει στο tie break το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.

Στις λεπτομέρειες το 1-0 η Κις
Η Κις ξεκίνησε κρατώντας εύκολα το σερβίς της. Δύσκολα ισοφάρισε η Μαρία που βρέθηκε με δύο break point στην πλάτη της, αλλά τα λάθη της Κις έφεραν το 1-1. Η Αμερικανίδα ωστόσο με δύο άσους στο επόμενο game κράτησε το προβάδισμα με 2-1.

Πολύ δύσκολα η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και να ισοφαρίσει σε 2-2. Η Αμερικανίδα όμως με εξαιρετικό σερβίς έφτασε στο 3-2 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Σάκκαρη βελτίωσε το δικό της σερβίς και έφτασε εύκολα στο 3-3. Ωστόσο η Κις συνέχισε να πιέζει την Ελληνίδα τενίστρια που είχε μεν καλές επιστροφές, αλλά η αντίπαλός της ήταν πιο επιθετική για να φτάσει στο 4-3.

Δύο χαμένες επιστροφές της Κις έφεραν το 4-4, όμως σε ένα ακόμη service game η Αμερικανίδα είχε σωστά χτυπήματα και δυσκόλεψε τις επιστροφές της Σάκκαρη.

Η Μαρία σέρβιρε για να μείνει στο σετ και με αβίαστο λάθος της αντιπάλου της, τα κατάφερε (5-5). Τρεις λάθος επιστροφές της Σάκκαρη και ένας winner της Κις έφεραν το 6-5 για την Αμερικανίδα. Η Σάκκαρη όμως οδήγησε το σετ σε tie break.

Στο 4-5 της Κις, η Σάκκαρη έβγαλε δύο ωραίους winner και βρέθηκε με set point. Ωστόσο ισοφάρισε η Κις με καλό σερβίς σε 6-6 και το tie break συνεχίστηκε με την Αμερικανίδα να χάνει δύο ευκαιρίες για το σετ, αλλά στην τρίτη να τα καταφέρνει και να παίρνει το tie break με 10-8.

Ενα break και ισοφάριση για την Σάκκαρη
Η Σάκκαρη βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο και άρχισε το σετ με ένα love service game. Με άσο όμως και με το δικό της love service game ισοφάρισε η εξαιρετική σήμερα Κις.

Η Μαρία με μια πολύ όμορφη λόμπα διατήρησε το προβάδισμα με 2-1. Το 2-2 ήρθε εύκολα για την Κις, όμως με βελτιωμένο σερβίς η Μαρία δυσκόλεψε τις επιστροφές της αντιπάλου της για να προηγηθεί με 3-2.

Το πρώτο break στο ματς ήρθε για την Σάκκαρη! Δύο λάθη της Κις και μία λόμπα της Μαρίας έφεραν το υπέρ της 4-2 και στη συνέχεια στο σερβίς της ήρθε το 5-2 από ένα χαμένο φόρχαντ της Αμερικανίδας.

Η Κις με love service game μείωσε 5-3, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε εξαιρετικά και έφτασε εύκολα στο 6-3, στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ.

Απίθανο φινάλε και πρόκριση για Σάκκαρη
Η Κις πήρε εύκολα το πρώτο γκέιμ και με break έφτασε στο 2-0. Ομως πρόσφερε ένα break αμέσως στην Σάκκαρη χάνοντας έναν πολύ εύκολο πόντο πάνω στο φιλέ. Η Μαρία μείωσε σε 2-1 και έμεινε ζωντανή στο ματς, σβήνοντας το προηγούμενο break.

Με λάθος της Κις ήρθε το 2-2 για την Σάκκαρη, με την Αμερικανίδα να παίρνει στη συνέχεια προβάδισμα με 3-2. Η Μαρία με τα λάθη της Κις ισοφάρισε 3-3 και έφτασε σε break με την βοήθεια του φιλέ και λάθος της Αμερικανίδας.

Ομως η Κις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκανε break με την σειρά της, για να ισοφαρίσει 4-4. Το… απίθανο έγινε στο σερβίς της Κις. Η Αμερικανίδα ήταν μπροστά με 40-0 και ανεξήγητα άρχισε το ένα λάθος μετά το άλλο, για να κάνει το break η Σάκκαρη και να προηγηθεί με 5-4, πηγαίνοντας να σερβίρει για το ματς!

Εφτασε σε διπλό match point και με έναν winner στη διαγώνιο τα κατάφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ