aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣάκκαρη – Αντρεέσκου 1-2: Πλήρωσε τα λάθη της η Μαρία

Σάκκαρη – Αντρεέσκου 1-2: Πλήρωσε τα λάθη της η Μαρία

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Masters, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Καναδή, Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο. 31) με 2-1 σετ (5-7, 3-6, 4-6) και ολοκλήρωσε στους «64» την πορεία της στη φετινή διοργάνωση.

Η συμπατριώτισσά μας πήρε το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στη συνέχεια υπέπεσε σε αρκετά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Αντρεέσκου και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 6-3, 6-4. Μια μεγάλη μάχη, που κράτησε 3 ώρες, με τις δύο τενίστριες να τα δίνουν όλα στο κορτ, αλλά την Καναδή στο τέλος να αποδεικνύεται ψυχραιμότερη και να παίρνει το εισιτήριο για τους «32» της φετινής διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3, όταν η Μαρία έκανε break και προηγήθηκε με 4-3. Η Μπιάνκα απάντησε με το ίδιο… νόμισμα για το 4-4, αλλά στο 11ο game η Μαρία έκανε νέο break για το 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 7-5 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Μπιάνκα Αντρεέσκου μπήκε δυνατά και πετυχαίνοντας break στο 4ο game προηγήθηκε με 4-2, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2. Με 6-3 έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το έστειλε σε τρίτο σετ.

Εκεί η Καναδή έκανε πρώτη break (0-1), αλλά η Σάκκαρη το πήρε αμέσως πίσω (1-1). Ωστόσο, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, με την Μπιάνκα να πετυχαίνει νέο break για το 2-1 και στη συνέχεια να κάνει ένα ακόμα για το 4-1 . Η Μαρία πήρε το ένα πίσω για το 4-2 και λίγο αργότερα μείωσε σε 4-3, αλλά η Καναδή έφτασε στο 5-3. Η συμπατριώτισσά μας μείωσε εκ νέου σε 5-4, με την Μπιάνκα όμως να κρατάει το σερβίς της και με 6-4 να φτάνει στο 2-1 και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ