aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣRoland Garros: Μόνο στον τελικό με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Roland Garros: Μόνο στον τελικό με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Κόντρα στον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί θα κάνει πρεμιέρα στο Roland Garros 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς το οποίο αρχίζει στις 30/5 στο Παρίσι.

Ο Έλληνας τενίστας όπως προέκυψε από την κλήρωση είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που δεν έχει νίκη στο Roland Garros αλλά είναι στο Νο2 κόσμου, και με τον φιναλίστ Ντομινίκ Τιμ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Από την άλλη πλευρά είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 13φορες νικητής Ράφα Ναδάλ μπορεί να παίξει με το Νο1 κόσμου τον Νόβακ Τζόκοβιτς μόνο στον ημιτελικό και ο Σέρβος με τον Ελβετό στους “8”.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρει στα ημιτελικά Τιμ ή Ζβέρεφ και μόνο στον τελικό να παίξει με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Ζερεμί Σαρντί. Εάν περάσει θα συναντήσει λογικά τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα ενώ στον 3ο γύρο τον επίσης Αμερικανό Τζον Ίσνερ.

Στον 4ο γύρο (16) παίζει με τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (ή Ράονιτς) και στον προημιτελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ βάσει της κατάταξης. Ο Ρώσος ξεκινάει κόντρα στον Μπούμλικ και είναι πιθανό να μείνει και πάλι εκτός από τον 1ο γύρο!

Εκτός από τον Μεντβέντεφ μπορεί να βρει στους “8” τον Ντιμιτρόφ ή τον Γκαρίν. Στα ημιτελικά θα παίξει με Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή Ντομινίκ Τιμ που διασταυρώνονται στα προημιτελικά.

Βάσει κατάταξης και ονομάτων ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μια καλή ευκαιρία για να φτάσει ακόμη και στον τελικό αλλά θα χρειαστεί 6 νίκες!

Οι Big-3

Ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Αλεξέι Πόπιριν και εν συνεχεία μπορεί να παίξει με τον Ρισάρντ Γκασκέ και στον 3ο γύρο με τον Λορέντζο Σόνεγκο. Στον 4ο με τον Γιανίκ Σίνερ και στον προημιτελικό με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στον ημιτελικό θα παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος από την πλευρά του αρχίζει απέναντι στον Τένις Σάντγκρεν και μετά θα έχει στον 2ο γύρο τον Πάμπλο Κουέβας, στον 3ο τον Ούγκο Ουμπέρ και στον 4ο τον Νταβίντ Γκοφέν.

Στον προημιτελικό μπορεί να συναντήσει τον Ρότζερ Φέντερερ.Ο Ελβετός θα ξεκινήσει με παίκτη από τα προκριματικά και μετά θα βρει τον Μάριν Τσίλιτς. Στο 3ο γύρο ίσως βρει τον Τέιλορ Φριτζ και στον 4ο τον Ματέο Μπερετίνι.

Πιθανοί προημιτελικοί:

Τζόκοβιτς-Φέντερερ

Ναδάλ-Ρούμπλεφ

Ζβέρεφ-Τιμ

Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ