aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρώτη και αήττητη η εθνική ομάδα

Πρώτη και αήττητη η εθνική ομάδα

Πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η εθνική ομάδα Fed Cup ολοκλήρωσε αήττητη στην πρώτη θέση τις υποχρεώσεις της στον β’ όμιλο, στο πλαίσιο των αγώνων της Ευρωαφρικανικής Ζώνης Group III, που διεξάγονται στο Ελσίνκι.

Τελευταίο «θύμα» της κυπριακής ομάδας η αντίστοιχη της Βόρειας Μακεδονίας την οποία κέρδισε με 2-1. Η Ελένη Λουκά διέλυσε από νωρίς τις όποιες αμφιβολίες για την ομάδα που θα κέρδιζε την πρώτη θέση κερδίζοντας τη Μανταλένα Στοϊλκόβσκα με 2-0 (6-2, 6-0) σε αγώνα που διήρκεσε μόλις 48 λεπτά.

Η πρόκριση στον τελικό επισφραγίστηκε και τυπικά ύστερα από την επικράτηση της ασυναγώνιστης σε ολόκληρο τον β’ όμιλο Ραλούκας Σερμπάν που νίκησε τη Νο1 της αντίπαλης ομάδας Λίνα Τζιορτσέσκα με 2-0 (6-3, 6-2) σε 1 ώρα και 15 λεπτά.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα έδωσε την ευκαιρία στον Νικόλα Κωνσταντίνου από τη μια να ξεκουράσει τις δύο αντισφαιρίστριες και από την άλλη να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής στις Φλωρεντία Χατζηγεωργίου και Μαρία Κωνσταντίνου στο Διπλό. Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογική σημασία η ομάδα μας έχασε με 2-0 (6-2, 6-2).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ελένη Λουκά – Μανταλένα Στοϊλκόβσκα 2-0 (6-2, 6-0)
Ραλούκα Σερμπάν – Λίνα Τζιορτσέσκα 2-0 (6-3, 6-2)
Μαρία Κωνσταντίνου/Φλωρεντία Χατζηγεωργίου – Άνα Ριστέβσκα/Αλεξάντρα Σίμεβα Γκλουάρ 0-2 (2-6, 2-6).

Την εθνική ομάδα αποτελούν οι αντισφαιρίστριες Ραλούκα Σερμπάν, Ελένη Λουκά, Φλωρεντία Χατζηγεωργίου και Μαρία Κωνσταντίνου. Αρχηγός της ομάδας είναι ο προπονητής Νικόλας Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ