aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωταθλητές οι Slammers με υπογραφή Παγδατή

Πρωταθλητές οι Slammers με υπογραφή Παγδατή

Οι OUE Singapore Slammers είναι οι πρωταθλητές του International Premier Tennis League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα της Σιγκαπούρης κέρδισε στον τελικό του Hyderabad τους Indian Aces με το εκκωφαντικό 30–14 και τη νίκη της υπέγραψε ο Μάρκος Παγδατής, που κέρδισε στο τελευταίο σετ τον Φελισιάνο Λόπεζ.

Οι Slammers κέρδισαν όλα τα σετ του αγώνα και σε δύο από αυτά συμμετείχαν οι Μάρκος Παγδατής και Νικ Κύργιος.

Το πρώτο σετ ήταν ανάμεσα σε βετεράνους και ο Κάρλος Μόγια επικράτησε του Μαρκ Φιλιππούσης με 6-4. Στο δεύτερο σετ, η Κίκι Μπέρτενς κέρδισε την Κίρστεν Φλίπκενς με 6-3, ενώ η μεγάλη έκπληξη έγινε στο τρίτο σετ, όπου ο Μαρσέλο Μέλο και η Μπέρτενς επικράτησαν της πολύ δυνατής ομάδας μεικτού, Ιβάν Ντόντιγκ και Σάνια Μίρζα με 6-1.

Στο 4ο σετ, ο Κύργιος και ο Μέλο σιγούρεψαν τη νίκη για τους Slammers, καθώς επιβλήθηκαν των Ντόντιγκ και Λόπεθ με 6-2, ενώ στο τελευταίο σετ ο Παγδατής «κλείδωσε» και επίσημα τη νίκη, κερδίζοντας την προσωπική του μάχη με τον Φελισιάνο Λόπεζ με 6-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ