aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωτάθλημα Τροόδους Dolphin 2017 – Grade 2

Πρωτάθλημα Τροόδους Dolphin 2017 – Grade 2

Άρχισε το περασμένο Σάββατο 5 Αυγούστου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τροόδους Dolphin 2017, ένας θεσμός που αναβίωσε τα τελευταία χρόνια, και κατά το παρελθόν αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το Τένις στην Κύπρο. Το φετινό πρωτάθλημα τελείται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου και είναι Κατηγορίας 2. Σε αυτό συμμετέχουν περισσότεροι από 70 αντισφαιριστές και θα γίνουν αγώνες σε 14 ηλικιακές κατηγορίες στα Μονά και στα Διπλά.

Οι αγώνες διεξάγονται στα γήπεδα του Dolphin που είναι συνθετικού χλοοτάπητα, και αρχίζουν καθημερινά στις 14.30 το απόγευμα, ενώ το Σαββατοκυρίακο θα διεξαχθούν και πρωινές συναντήσεις που θα αρχίσουν στις 10.00 το πρωί. Κατά την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος πραγματοποιούνται οι αγώνες στις κατηγορίες των U14 και U18.

Οι τελικοί στα Διπλά αυτών των κατηγοριών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, και στα Μονά την Παρασκευή 11 Αυγούστου.  Από το ερχόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες στις υπόλοπες κατηγορίες, των U12, U16 και Ανδρών και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα στις 19 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ