aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωτάθλημα: Πέφτει η αυλαία με τέσσερις τελικούς

Πρωτάθλημα: Πέφτει η αυλαία με τέσσερις τελικούς

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων τελικών που θα διεξαχθούν αύριο το πρωί ολοκληρώνεται το Παγκύπριο πρωτάθλημα Ελαιών «Γιώργος Γκουγκούρης», το οποίο είναι αφιερωμένο για τρίτη χρονιά στον αδικοχαμένο τενίστα που ήταν αθλητής του Ομίλου Ελαιών, και «έφυγε» τον Μάιο του 2014 μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τους τελικούς στις κατηγορίες μονό αγοριών και μονό κοριτσιών U-12 που θα αρχίσουν στις 9:00 το πρωί, και στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός των ανδρών καθώς και το διπλό στην κατηγορία κοριτσιών U12 (10:30).

Στον μεγάλο τελικό των ανδρών οι Μενέλαος Ευσταθίου (Νο1) και Ελευθέριος Νέος (Νο2) επιβεβαίωσαν τη θέση τους στο ταμπλό και έφθασαν μέχρι τον τελικό. Οι δύο 17χρονοι αντισφαιριστές θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον μεταξύ τους αγώνα που θα αρχίσει στις 10:30.

Ο Μενέλαος Ευσταθίου νίκησε τον Χρίστο Χατζηγεωργίου με 2-0 (6-4,7-6), ενώ στον άλλο ημιτελικό που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα, ο Ελευθέριος Νέος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Δημήτρη Λιβέρα κερδίζοντας τον αγώνα με 2-0 (6-0, 6-0).

Στην κατηγορία γυναικών, η Ελίζα Ομήρου κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο και έδειξε ότι παραμένει το Νο1 σε ότι αφορά στη γυναικεία  αντισφαίριση στην Κύπρο. H 17χρονη αντισφαιρίστρια νίκησε στον τελικό της περασμένης Πέμπτης τη Λυγία Χριστοδούλου με 2-0 (6-2, 6-3).

Από τους τελικούς της Παρασκευής ξεχώρισε η νίκη της Ζεϊνέπ Τουγκσού επί της Ελένης Μακρίδη με 2-0 (6-2, 6-4) στην κατηγορία κοριτσιών U16. Στo πρωτάθλημα που ανήκει στην ψηλότερη κατηγορία Grade 1 και διεξήχθη σε χωμάτινες επιφάνειες, έλαβαν  μέρος 170  αντισφαιριστές σε 20 κατηγορίες στα Μονά και στα Διπλά από τις ηλικίες των 12 ετών μέχρι και των βετεράνων άνω των 45.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ