aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωτάθλημα Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παραλιμνίου

Πρωτάθλημα Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παραλιμνίου

Διεξάγεται από τις 23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παραλιμνίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα κατηγορίας Grade 1. Το πρωτάθλημα διαρκεί δύο εβδομάδες και στους συνθετικούς χλοοτάπητες των τεσσάρων γηπέδων του Ομίλου, θα διεξαχθούν αγώνες σε 16 ηλικιακές κατηγορίες σε Μονά και Διπλά με τη συμμετοχή 100 αντισφαιριστών.

Η πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη στις ηλικίες των U14 και στην κατηγορία Αγοριών U18. Τη δεύτερη εβδομάδα διεξάγονται από την περασένη Κυριακή οι αγώνες σε 11 κατηγορίες, στις κατηγορίες U12, U16 στα Αγόρια και στα Κορίτσια και των Ανδρών-Γυναικών τόσο στα Μονά όσο και στα Διπλά. Στην κατηγορία Ανδρών τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Λευτέρης Νέος – Χρίστος Κυρίλλου, Ανδρέας Στυλιανού-Ανδρέας Χρίστου, Χρίστος Γεωργίου-ΝίκολαςΚάμπελ και Στέφανος Σάββα-Τάσος Ρούσος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν Τρίτη και Τετάρτη.

Στην αντίστοιχη κατηγορία Γυναικών τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Ελένη Λουκά-Φλωρεντία Χατζηγεωργίου και Άνθια Παναγιώτου-Ελένη Μακρίδη. Ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 5 Αυγούστου και θα αρχίσει στις 18.00. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών και θα ακολουθήσει δεξίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ