aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρωτάθλημα Junior Grade 2

Πρωτάθλημα Junior Grade 2

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Junior Grade 2, το οποίο διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάφου. Το πρωτάθλημα άρχισε στις 18 Ιουνίου, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και σε αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή 49 νεαροί αντισφαιριστές που θα λάβουν μέρος σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες.

Κατά την πρώτη εβδομάδα διεξάγονται οι αγώνες στις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών U14 και U18. Από τους αγώνες της Παρασκευής ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τελικός στην κατηγορία αγοριών U18 όπου θα αναμετρηθούν ο Χρήστος Φακοντής και ο Νικήτα Παρφένοφ.

Ο Φακοντής που είναι Νο1 στο ταμπλό, βρίσκεται στην 6η θέση της Παγκύπριας κατάταξης, και ο Νικήτα Παρφένοφ (Νο2) στην 7η θέση γεγονός που καθιστά τον τελικό αρκετά αμφίρροπο. O αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 ενώ θα διεξαχθούν επίσης οι τελικοί στις κατηγορίες μονού αγοριών BS14 (18:00) και διπλού αγοριών BD14 (19:00).

Στην άλλη κατηγορία στην οποία διεξάγονται αγώνες κατά την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος, αυτή των κοριτσιών GS14 προκρίθηκαν ήδη στον τελικό η Αναστασία Γεωργιάδη (Νο1) που θα έχει ως αντίπαλο την Κλειώ Μαρία Ιωάννου. Από το Σάββατο 25 Ιουνίου θα αρχίσουν τα παιγνίδια στις υπόλοιπες κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών U12 και U16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ