aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠροπονητικά Σεμινάρια Αντισφαίρισης - ITF Level 2

Προπονητικά Σεμινάρια Αντισφαίρισης – ITF Level 2

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity, διοργάνωσε σεμινάριο για προπονητές Αντισφαίρισης. Για την επιτυχή διεξαγωγή του Σεμιναρίου συνεργάστηκαν επίσης η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (I.T.F), ο Σύνδεσμος Προπονητών Αντισφαίρισης Κύπρου (Σ.Π.Α.Κ), και η Ακαδημία Αθλητισμού του Κ.Ο.Α.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τένις και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο προπονητών ITF Level 2 (Coaching Advanced Players). Διήρκεσε συνολικά 20 ημέρες και σε αυτό δίδαξαν οι Λέκτορες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Hrvoje Zmajic, Ales Filipcic, Frank Van Fraayenhoven και Alex Cuellar Pareno.

Σε αυτό συμμετείχαν έξι προπονητές ως επίσης και τρεις λέκτορες της ΟΑΚ. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη σταλεί στους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου διεξήχθη σε πέντε φάσεις. Ξεκίνησε με την πρώτη φάση στις 14 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα της 5ης φάσης στις 15 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ