aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρόωρο «αντίο» από τη Ραλούκα

Πρόωρο «αντίο» από τη Ραλούκα

Δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω και αποχαιρέτησε νωρίς το Γκραν Σλαμ του Γουίμπλεντον η Ραλούκα Σερμπάν. Η Κύπρια πρωταθλήτρια Νο 233 στην κατάταξη αντιμετώπισε στα προκριματικά την Ιταλίδα Τζούλια Γκάττο-Μοντικόνε, Νο 155 στην κατάταξη, από την οποία γνώρισε τον αποκλεισμό μετά την ήττα με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 3-6).

Η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη Ιταλίδα από το Τορίνο κατάφερε μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά να κερδίσει την αντισφαιρίστριά μας και να της στερήσει τις ελπίδες να βρεθεί για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam πρωταθλήματος. Η πρώτη συμμετοχή της Ραλούκας στο Λονδίνο, συμπίπτει με την απόφαση του Μάρκου Παγδατή να τερματίζει την επαγγελματική του σταδιοδρομία μετά τους αγώνες του Γουίμπλεντον.

Ο Κύπριος τενίστας, No139 της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο κυρίως ταμπλό του φημισμένου Grand Slam, αφού πήρε κάρτα ελευθέρας από τους διοργανωτές. Θα αγωνιστεί για 14η φορά στην καριέρα στο Γουίμπλεντον, όπου είχε φτάσει το 2006 στα ημιτελικά και το 2007 στα προημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ