aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠροκρίθηκε στους «16» ο Μάρκος Παγδατής

Προκρίθηκε στους «16» ο Μάρκος Παγδατής

Τη δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη του στο Winston-Salem Open, σημείωσε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος κέρδισε το Νο16 του ταμπλό, Γίρι Βέσελι και εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης!

Παρά τα γνωστά προβλήματα ευστοχίας στο πρώτο του σερβίς (μόλις 37%), ο αντισφαιριστής μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζει δυνατά στο τουρνουά της βόρειας Καρολίνα. Ο 32χρονος τενίστας, μετά την κλειστή νίκη στην πρεμιέρα επί του Ρικάρντας Μπεράνκις, επιβλήθηκε 6-2, 7-6(3) και του Γίρι Βέσελι, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» της τελευταίας διοργάνωσης πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν.

Το Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης, δέχθηκε ένα break στο ματς αλλά πέτυχε τρία στο δυνατό σερβίς του αριστερόχειρα Τσέχου, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά αγώνα. Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ του Νο1 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα και του Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Πέτρο Χρυσοχό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ