aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠιστός στο ραντεβού του o Τζόκοβιτς (vid)

Πιστός στο ραντεβού του o Τζόκοβιτς (vid)

Στην επιστροφή του στο αγαπημένο του Grand Slam, μετά την περυσινή αποτυχημένη πορεία του (αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από τον Τσουνγκ) ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Αμερικανού qualifier Μίτσελ Κρούγκερ στα τρία σετ και πέρασε στους “64” του θεσμού.

Δυο ώρες και τέσσερα λεπτά χρειάστηκε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στην πρεμιέρα του στη Μελβούρνη, για να πάρει το πολύτιμο εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Major της Αυστραλίας.

Τελικό αποτέλεσμα 6-3, 6-2, 6-2 υπέρ του Σέρβου, που θα παίξει κόντρα στον Γάλλο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά στον 2ο γύρο, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, που θα είναι η πρώτη δύσκολη δοκιμασία για τον Νόλε στο φετινό ΑΟ.

Ο Τσονγκά, λίγες ώρες νωρίτερα κέρδισε τον Μάρτιν Κλιζάν με straight sets και έδειξε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το 2019, όντας έτοιμος για μεγάλη μάχη απέναντι στον Τζόκοβιτς το πρωί της Πέμπτης.

Στα του σημερινού αγώνα, ο επτά φορές πρωταθλητής στο Αυστραλιανό Όπεν δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, με τον Κρούγκερ να παίρνει προβάδισμα με μπρέικ πολύ νωρίς (1-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ