aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠικρό αντίο της Σάκκαρη μετά από «θρίλερ»

Πικρό αντίο της Σάκκαρη μετά από «θρίλερ»

Η Κατερίνα Σινιάκοβα κέρδισε με 2-1 σετ την Μαρία Σάκκαρη η οποία έκανε ρεσιτάλ … λαθών και αποχαιρέτησε το Παρίσι.

Αν και ήταν συγκλονιστική ανά διαστήματα η Μαρία Σάκκαρη έχασε από δικά της λάθη με 7-6 (5), 6-7 (8), 6-3 από την μαχητική και φοβερή στις άμυνες Κατερίνα Σινιάκοβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Roland Garros.

Το παιχνίδι που κράτησε 3 ώρες και 10 λεπτά ήταν συγκλονιστικό και σημαδεύτηκε από την «αυτοκτονία» της Σάκκαρη στο 1ο σετ. Ενώ η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-1 η Τσέχα έπαιξε όλα τα χαρτιά της έφτασε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί το κέρδισε!

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε ένα δικό της παιχνίδι από τα λάθη της. Στο σύνολο είχε 68 αβίαστα έναντι 44 της Τσέχας ενώ είχε και 7 διπλά (μάλιστα και στα τάι μπρέικ) έναντι 4. Οι winner ήταν 48-24 για τη Μαρία όπως και οι άσοι (2-0).

Η Σινιάκοβα έβγαλε τρομερές άμυνες και πλέον θα ετοιμαστεί για το παιχνίδι της με την Ναόμι Οσάκα (Νο1) το Σάββατο.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να περάσει και φέτος στον 3ο γύρο του Roland Garros αλλά συνεχίζει την σπουδαία της προσπάθεια μ’ επόμενο στόχο το Wimbledon.

Φοβερή ανατροπή η Τσέχα

Το 1ο σετ είχε 6 μπρέικ και θρυλική ανατροπή για την Τσέχα. Η Σινιάκοβα έχανε με 5-1 από την Σάκκαρη αλλά τελικά την έφτασε στο 6-6 και την κέρδισε με 7-5 στο τάι μπρέικ και πήρε το σετ με 7-6 (5) σε 1 ώρα.

Η Σάκκαρη θα προηγηθεί με μπρέικ (2-0), θα “φάει” μπρέικ για το 2-1 αλλά με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 3-1. Η Σάκκαρη συνεχίζει να παίζει φοβερά και με μπρέικ κάνει το 5-1! Από εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Τσέχας. Μειώνει σε 5-2 και 5-4 με δυο μπρέικ και την ισοφαρίζει σε 5-5.

Η Ελληνίδα με δυνατό σερβίς θα προηγηθεί με 6-5 αλλά η Τσέχα ισοφαρίζει σε 6-6 και στέλνει το σετ στο τάι μπρέικ. Η Σινιάκοβα θα πάρει προβάδισμα με 5-1 και παρά την πολύ καλή προσπάθεια της Σάκκαρη θα χάνει με 7-5 και με 7-6 το 1ο σετ.

Τρομερό φινάλε με ελληνικό χρώμα

Στο 2ο σετ η Σινιάκοβα φτάνει με μπρέικ στο 2-0 αλλά η Σάκκαρη μειώνει με μπρέικ σε 2-1 και θα προηγηθεί με νέο μπρέικ με 2-3! Μετά από ένα συγκλονιστικό 6ο γκέιμ η Σινιάκοβα κάνει το μπρέικ και ισοφαρίζει σε 3-3.

Η Τσέχα κάνει νέα ανατροπή και φτάνει στο 4-3. Στο σημείο αυτό τα αβίαστα λάθη είναι 38 για τη Σάκκαρη και 28 για την Σινιάκοβα. Επίσης τα διπλά λάθη είναι 5-2 με την Σάκκαρη να έχει κάνει 2 διπλά στο τάι μπρέικ. Η Σάκκαρη θα ισοφαρίσει σε 4-4 αλλά η αντίπαλος της είναι πιο σταθερή και θα πάρει κεφάλι στο σετ με 5-4.

Με καλό σερβίς η Σάκκαρη θα ισοφαρίσει σε 5-5 το σετ αφού είχε “σβήσει” ματς πόιντ της Σινιάκοβα. Με φοβερές άμυνες η Τσέχα θα προηγηθεί με 6-5. Στο 12ο γκέιμ η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 30-0, η Σινιάκοβα θα φτάσει σε διπλό ματς πόιντ αλλά η Μαρία θα επιστρέψει και θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ.

Στη… ρουλέτα η Σινιάκοβα με διπλό λάθος της Μαρίας θα φτάσει στο 2-0, η Ελληνίδα θα ισοφαρίσει σε 2-2. Η Σάκκαρη στέλνει τη μπάλα στο φιλέ για το 3-2 και νέο λάθος της Μαρίας θα δώσει προβάδισμα με 4-2 στην Τσέχα.

Η Σινιάκοβα συνεχίζει για το 5-2 αλλά μειώνει σε 5-3 και το άουτ της Τσέχας φέρνει το τάιμ μπρέικ στο 5-4. Η Ελληνίδα από το 5-2 ισοφαρίζει σε 5-5 και με φοβερό πόντο θα προηγηθεί με 5-6!

Η Σινιάκοβα σβήνει το σετ πόιντ (6-6), η Σάκκαρη επιστρέφει με 6-7 αλλά είναι η ώρα της Τσέχας να σβήσει το σετ πόιντ (7-7). Το έργο θα συνεχιστεί με τη Μαρία να παίρνει προβάδισμα και την Κατερίνα να “σβήνει”.Η Σάκκαρη τελικά θα κερδίσει το τάι μπρέικ με 10-8 και θα ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ.

Πάλεψε αλλά η Τσέχα «πέταγε» φωτιές

Στο 3ο σετ η Σινιάκοβα θα προηγηθεί με μπρέικ (1-0) αλλά επιστρέφει με μπρέικ και η Σάκκαρη για το 1-1. Η Μαρία θα προηγηθεί στο σετ αλλά η Σινιάκοβα θα ισοφαρίσει σε 2-2. Το 3-2 είναι για τη Σάκκαρη αλλά η Τσέχα θα κάνει το 3-3 και με μπρέικ το 4-3 και το 5-3 και 6-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ