aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠέφτει η αυλαία στο Eleon Tennis Club Κ-16

Πέφτει η αυλαία στο Eleon Tennis Club Κ-16

Συνεχίζεται τo «Ευρωπαϊκό» φθινόπωρο των διεθνών πρωταθλημάτων Αντισφαίρισης που διοργανώνονται στην Κύπρο. Το Σάββατο πέφτει η αυλαία στο «Eleon Tennis Club U16» που διοργανώνει ο ομώνυμος Όμιλος Αντισφαίρισης στην Έγκωμη, με τη διεξαγωγή των τελικών στο Μονό Αγοριών και στο Μονό Κοριτσιών.

Οι δύο αγώνες θα αρχίσουν ταυτόχρονα στις 10.30 το πρωί, και θα διεξαχθούν στις χωμάτινες επιφάνειες των ανακαινισμένων γηπέδων και εγκαταστάσεων του Ομίλου. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τελικός του Μονού Αγοριών, όπου αντιμέτωποι θα βρεθούν οι δύο Κύπριοι αντισφαιριστές Σέργιος Κύζας και Δημήτρης Λιβέρας. Στα κορίτσια, η Άννα Λάουρα Χίνκα από την Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Μαρία Μπονταρένκο από τη Ρωσία.

Ο τελικός του Διπλού Αγοριών που διεξήχθη την Παρασκευή, βρήκε νικητές τους Χρίστο Αβραάμ και Ματία Μάτιτς οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο απέναντι στους Δημήτρη Λιβέρα και Στέφανο Σάββα κερδίζοντας με 2-1 (6-2, 3-6, 11-9). Στα κορίτσια νικήτριες αναδείχτηκαν οι Ρωσίδες Μαρία Μπονταρένκο και Ιουλία Νικίτινα που κέρδισαν στον τελικό τις Άνα Παράσκιβα Μανέα από τη Ρουμανία και Άνα Βίλτσεκ από τη Σερβία με 2-1 (7-6[11], 3-6, 10-8). Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αντισφαιριστές από 23 χώρες.

Συνέχεια σε Ο.Α.Παραλιμνίου και Ο.Α.Αμμοχώστου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Παραλιμνίου διοργανώνει το πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), «Ayia Napa – Protaras Junior Tournament 2016» – Grade 5, για ηλικίες κάτω των 18, το οποίο θα διεξαχθεί από 8-12 Νοεμβρίου.

Την προσεχή Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του κυρίως ταμπλό και η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος για την οποία οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει σημαντικές εκδηλώσεις για το τελετουργικό. Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται πρόγραμμα από το χορευτικό του Δήμου Παραλιμνίου, παρουσίαση όλων των χωρών από τις οποίες προέρχονται όσοι θα συμμετάσχουν, ενώ τις πρώτες μπαλιές που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη του πρωταθλήματος θα ανταλλάξουν οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης και Αγίας Νάπας Γιαννάκης Καρούσος. Οι αγώνες των προκριματικών του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Την ίδια εβδομάδα από 5-12 Νοεμβρίου, ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό, το «Famagusta Tennis Cup Under 14», που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Tennis Europe) και είναι κατηγορίας 3.

Το Σάββατο 5 Νοέμβρίου θα ξεκινήσουν από το πρωί οι αγώνες του ταμπλό των προκριματικών και θα τελειώσουν τη Κυριακή. Τη Δευτέρα 7 του Νοέμβρη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Τη Τρίτη 8 του Νοέμβρη θα ξεκινήσει η κατηγορία του Διπλού. Οι αγώνες θα ξεκινούν το πρωί και θα συνεχίζουν μέχρι αργά το απόγευμα. Το ερχόμενο Σάββατο 12 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία αφού σε αυτό έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για συμμετοχή, αρκετοί αθλητές που προέρχονται από 17 χώρες του εξωτερικού και φυσικά από Κύπρο, και βρίσκονται ήδη στον Όμιλο για σκοπούς προετοιμασίας. Κάρτες ελευθέρας εισόδου στο Κυρίως Ταμπλό, έχουν δοθεί τόσο σε Κύπριους Αθλητές όσο και σε αθλητές από το εξωτερικό.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου

4 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ