aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠαγδατής στον Active (107.4 & 102.5): «Ψηλότερα σίγουρα μπορώ να φτάσω»

Παγδατής στον Active (107.4 & 102.5): «Ψηλότερα σίγουρα μπορώ να φτάσω»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η Εθνική ομάδα Davis Cup ενόψει των αγώνων με την Τυνησία που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στις 7-9 Απριλίου, στο πλαίσιο του Ομίλου ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης. Από το αποτέλεσμα των αγώνων θα κριθεί και η παραμονή της ομάδας μας στον εν λόγω τιμητικό Όμιλο.

Η παρουσία του Μάρκου Παγδατή, η δίψα για διάκριση των νεαρών αντισφαιριστών που συμπληρώνουν την ομάδα, και το πλεονέκτημα της έδρας, με την παρουσία των ένθερμων φίλων του τένις, ελπίζουμε πως η Κύπρος θα τα καταφέρει.

Ο πρωταθλητής μας στο τένις Μάρκος Παγδατής, μίλησε στους Πανίκος Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα»στον Active (107.4 & 102.5), αναφέρθηκε στους στόχους μας, αλλά και στις φιλοδοξίες του ιδίου.

Για τους αγώνες που ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η Κύπρος θα βρει τον τρόπο να κάνει τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να φτάσει στην νίκη και παράλληλα να εξασφαλίσει την παραμονή της στον Όμιλο ΙΙ.

«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για να παραμείνει η Κύπρος στην Β’ κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολη η Τυνησία έχει τρεις πολύ καλούς αντισφαιριστές, όπως ο Μάλεκ Τζαζίρι που είναι στο Νο52 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι πολύ δυνατός. Έχουμε καλή ομάδα, προσωπικά εγώ άρχισα προπονήσεις πριν από ενάμισι εβδομάδα και κάθε μέρα νιώθω καλύτερα και θα είμαι πανέτοιμος μέχρι την Παρασκευή», είπε αρχικά ο Παγδατής.

Για το γεγονός πως το πρόβλημα στον αστράγαλό του δείχνει να ξεπεράστηκε, είπε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως είπα να μείνουμε στην κατηγορία. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι κάτι καινούργιο το έχω εδώ και τέσσερα χρόνια και προσπαθώ να αποφύγω τη χειρουργική επέμβαση. Προσπαθώ να τα καταφέρνω έτσι και όσο πάει. Το είχα ζήσει και πριν τέσσερα χρόνια και σταμάτησα για τρεις μήνες και τώρα θα είχαμε το ίδιο σενάριο, αλλά ευτυχώς είμαι καλά».

Από εκεί και πέρα, για τον κόσμο είπε πως έχει μεγάλη σημασία να βρεθεί στο πλάι της Κύπριου όπως έκανε σε κάθε Davis Cup. «Ο κόσμος είναι μεγάλη βοήθεια και τον παρακαλούμε να έρθει. Όλοι λένε πως το Σάββατο θα είναι ο καθοριστικός αγώνας στο διπλό, αλλά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα, δεν έχω παίξει εδώ και 2μισι μήνες και πιστεύω ότι την Παρασκευή θα μπω στο γήπεδο και θα κάνω ό,τι μπορώ να κερδίσω. Δεν σταματάμε όμως εκεί, έχουμε το Σάββατο το διπλό και την Κυριακή το μονό και όλα είναι σημαντικά», πρόσθεσε ακολούθως ο Παγδατής.

Για τον εαυτό του και τους στόχους του στη συνέχεια, ο Παγδατής είπε: «Ψηλότερα από το σημείο που είμαι τώρα, σίγουρα μπορώ να φτάσω. Πριν τρία χρόνια έβαλα κάποιους στόχους και τους πέτυχα, πέρσι μπήκα στους καλύτερους του κόσμου και φέτος θέλω να τελειώσω ξανά στους πρώτους 30 και να πάω δυναμικά στα Γκραν Σλαμ που είναι σημαντικά και θα επιδιώξω όσους περισσότερους σε βαθμούς μπορώ. Θα λάβω μέρος στην Ασία σε δύο challenger σε hardcore επιφάνεια, ακολούθως μετά Κωνσταντινούπολη και μετά από δύο βδομάδες θα αρχίσω προπόνηση για το Roland Garros».

«Η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική και τον παρακαλούμε να έρθει  για να μας βοηθήσουν να μείνουμε στην Β’ Κατηγορία», κατέληξε ο πρωταθλητής μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ