aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΏρα Τελικών στο Εθνικό Πρωτάθλημα «Φώτος Φωτιάδης»

Ώρα Τελικών στο Εθνικό Πρωτάθλημα «Φώτος Φωτιάδης»

Με την διεξαγωγή έξι τελικών, ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το  Εθνικό Πρωτάθλημα «Φώτος Φωτιάδης» που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου. Οι τελικοί θα αφορούν στις κατηγορίες Μονών, BS12, GS12, BS16, GS16, MS και WS.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φώτου Φωτιάδη, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΑΚ.

Οι τελικοί των Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο του Εθνικού Κέντρου Τένις. Πρώτος θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών όπου η Κλειώ Μαρία Ιωάννου (Νο1) θα αντιμετωπίσει την Μαρία Κωνσταντίνου (Νο2). Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10.00 π.μ..

Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο τελικός των Ανδρών όπου ο Στέφανος Σάββα (Νο2) θα αντιμετωπίσει τον Φώτο Φωτιάδη (Νο7). Ο αγώνας υπολογίζεται να αρχίσει στις 11.45 περίπου.

Τις ίδιες ώρες με τις δύο παραπάνω αναμετρήσεις, θα διεξαχθούν και οι άλλοι τέσσερις προγραμματισμένοι τελικοί της μέρας στα υπόλοιπα τρία γήπεδα του Εθνικού Κέντρου. Μετά το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος θα ακολουθήσει τελετή λήξης, απονομές των επάθλων στους νικητές και δεξίωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τους παρακάτω τελικούς

GS 12 : Εύα Πάνοβα Vs Βερόνικα Κνιάζεβα

BS 12 : Αχιλλέας Μακρής Vs Αλέκος Τίμινη

GS 16 : Τανσέλ Τσικ Vs Εβελίνα Αναστάση

BS 16 : Στυλιανός Παπαμιχαήλ Vs Χρίστος Τίμινη

WS (10.00 π.μ.) : Κλειώ Μαρία Ιωάννου Vs Μαρία Κωνσταντίνου

MS (11.30 π.μ.) : Φώτος Φωτιάδης Vs Στέφανος Σάββα

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, διεξήχθηκαν 339 συναντήσεις σε 20 συνολικά κατηγορίες, Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών και Κοριτσιών σε Μονά και Διπλά, με τη συμμετοχή 196 αντισφαιριστών. Επιδιαιτητής του πρωταθλήματος είναι ο κ. Ζάρκο Πόποβιτς. Διεξάγεται με τη στήριξη των χορηγών της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, ΟΠΑΠ Κύπρου, Petrolina και μπάλες Wilson.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ