aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟλοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Junior Grade 2

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Junior Grade 2

Ολοκληρώθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πάφου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Junior Grade 2, που διεξήχθη από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 49 νεαροί αντισφαιριστές σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες. Στην κατηγορία αγοριών U18 o Νικήτας Παρφένοφ νίκησε σε αγώνα που κρίθηκε στα τρία σετ, τον Χρίστο Φακοντή με 2-1 (6-2, 4-6,6-1).

Τις περισσότερες επιτυχίες σημείωσε ο Νικόλας Κωνσταντίνου που κέρδισε την κατηγορία αγοριών U14, και παράλληλα μαζί με τον Πόλυ Κουρσάρο κέρδισαν το διπλό τόσο στην κατηγορία U14, όσο και στην κατηγορία U16.

Στα κορίτσια η Κλειώ Μαρία Ιωάννου έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες, και στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων, κερδίζοντας τόσο την κατηγορία κοριτσιών U12, όσο και την ηλικιακά αμέσως μεγαλύτερη των κοριτσιών U14.

Από εκεί και πέρα, η αγωνιστική δράση στην εγχώρια αντισφαίριση συνεχίζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Λευκωσία, στο αναβαθμισμένο σε Grade 1 από τη φετινή χρονιά πρωτάθλημα «HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY OPEN 2016».

Στις εγκαταστάσεις της Masters Tennis Academy (στο χώρο που βρίσκεται το σωματείο του Κεραυνού), 128 αντισφαιριστές δηλώθηκαν για να αγωνιστούν σε 15 διαφορετικές κατηγορίες.

Οι αγώνες άρχισαν το Σάββατο 2 Ιουλίου και κατά την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν οι συναντήσεις στα μονά και στα διπλά στην κατηγορία U14 στα αγόρια και στα κορίτσια, το μονό αγοριών U18 όπως επίσης και στην κατηγορία των 35άρηδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ