aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟλοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Seniors

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Seniors

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα δυο διεθνή πρωταθλήματα Seniors κατηγορίας 5 που διοργάνωσαν για πρώτη φορά ο Όμιλος Παραλιμνίου (12-17/9/2016) και το Σπόρτιγκ Κλαπ Λεμεσού (19-24/9/2016), τα οποία έχουν ενταχθεί στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF).

Στο πρωτάθλημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου, διεξήχθηκαν αγώνες σε εννέα κατηγορίες Μονού Ανδρών και Γυναικών, Διπλού Ανδρών και Μικτού Διπλού. Συμμετείχαν αντισφαιριστές από πέντε χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία και Ρουμανία).

Ο Ζαχαρίας Αμύρωτος κέρδισε δύο κατηγορίες, αυτές του Μονού +45 και του Διπλού +35 με παρτενέρ τον Γιάννο Ιωαννίδη, ενώ στο Διπλό +50 επικράτησε το δίδυμο των Γιώργου Κούντα και Ροδίων Παναγιώτου.

Στις άλλες κατηγορίες υπήρξαν επίσης σημαντικές επιτυχίες Κυπρίων αντισφαιριστών. Ο Νεόφυτος Σαββίδης κέρδισε την κατηγορία +50, και ο Σωτηράκης Φωτίου την κατηγορία +60. Στις Γυναίκες η Monica Awad νίκησε στην κατηγορία +35, ενώ στο Μικτό Διπλό κατέκτησε τον τίτλο έχοντας ως παρτενέρ τον Γιάννο Ιωαννίδη.

Με μεγάλη συμμετοχή ακολούθησε το πρωτάθλημα που διοργάνωσε το Σπόρτιγκ Κλαμπ Λεμεσού. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε 14 κατηγορίες Μονού Ανδρών και Γυναικών, Διπλού Ανδρών και Μικτού Διπλού. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αντισφαιριστές από έξι χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία και Ρουμανία). Στις κατηγορίες Ανδρών +50 και +60 οι συμμετοχές ήταν αυξημένες και συμπληρώθηκαν τα ταμπλό των 16 αντισφαιριστών.

Τις κατηγορίες αυτές κέρδισαν οι Δημήτρης Γεωργίου και Χάικ Αστζιάν αντίστοιχα. Στην κατηγορία +35 νικητής αναδείχτηκε ο Ανδρέας Παναγιώτου, στην κατηγορία +40(RR) ο Σολωμός Σωλομού, στην κατηγορία +55(RR) ο Λεωνίδας Χατζηκωστή, και στην +70(RR) ο Σωτηράκης Φωτίου.

Στα Διπλά Ανδρών, στην κατηγορία +35(RR) τον τίτλο κατέκτησε ο Παναγιώτης Χρυσοστόμου έχοντας ως παρτενέρ τον Ρουμάνο Melecciou, και στην κατηγορία +50 ο Λάκης Βρουλλίδης με παρτενέρ τον Ελλαδίτη Νικολόπουλο.

Στις γυναίκες νικήτρια στην κατηγορία +35(RR) ήταν η Monica Awad και στην +50(RR) η Ελένη Πιλαβά Παπανικολάου. Τέλος στο Μικτό Διπλό στην κατηγορία +35(RR) νικητές αναδείχτηκαν οι Μικαέλα Οριτσεάνου με τον Γιάννο Ιωαννίδη και στην κατηγορία +50(RR) η Κλάρα Νικολάτου με τον Παναγιώτη Κυριάκου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ