Οι συμμετοχές έφτασαν τις 123 σε 13 κατηγορίες

Μία από τις σημαντικότερες εγχώριες διοργανώσεις αντισφαίρισης που υπολείπονται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου άρχισε χθες στη Λεμεσό. Το Sporting Club άνοιξε τις πόρτες του και φιλοξενεί το ομώνυμο παγκύπριο πρωτάθλημα κατηγορίας Grade 1. Στις χωμάτινες επιφάνειες 123 αντισφαιριστές δήλωσαν συμμετοχή για να λάβουν μέρος σε 13 ηλικιακές κατηγορίες. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, αγοριών και κοριτσιών κάτω των 12, 14 και 16 ετών.

Οι περισσότερες συμμετοχές υπάρχουν στις τέσσερις κατηγορίες ανδρών/αγοριών στο μονό όπου οι κληρώσεις αφορούν ταμπλό των «32». Η κλήρωση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και οι πρώτοι αγώνες διεξήχθησαν χθες το απόγευμα και αφορούσαν ως επί το πλείστον, μονά των μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών.

Την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελούν οι Φρίξος Τσακκιστός, Ρόης Ποταμίτης και Βαγγέλης Παππάς, Tournament Directors είναι οι Φρίξος Τσακκιστός και Γιώργος Κούντας, Επιδιαιτητής ο Ντιν Γεωργίου και υπεύθυνος του προγράμματος ο Ρέιρες Κουζτριοριάν. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ