aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟι πρώτοι νικητές του «Dolphin 2017»

Οι πρώτοι νικητές του «Dolphin 2017»

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το παγκύπριο πρωτάθλημα τένις Τροόδους «Dolphin 2017» Κατηγορίας 2, που τελείται υπό την αιγίδα της ΟΑΚ και διεξάγεται στα γήπεδα του Dolphin που διαθέτουν συνθετικό χλοοτάπητα. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν περισσότεροι από 70 αντισφαιριστές και πραγματοποιούνται συναντήσεις σε 14 ηλικιακές κατηγορίες στα μονά και στα διπλά.

Κατά την πρώτη εβδομάδα νικητές στους άνδρες τόσο στο μονό όσο και στο διπλό αναδείχτηκαν στην κατηγορία U14 o Ειρηναίος Ιωάννου (στο διπλό με παρτενέρ τον Ανδρέα Πανταζή) και στην κατηγορία U18 ο Νικήτας Παρφένοφ (στο διπλό με παρτενέρ τον Νικολάι Σκοτνόφ).

Στις γυναίκες, η Κλειώ Μαρία Ιωάννου ήταν η νικήτρια των U14 και στο διπλό η Μαρίνα Μπαμπαλιούτα και η Θέκλεια Χριστοδούλου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγώνες στις υπόλοιπες κατηγορίες (U12, U16 και ανδρών) και οι τελικοί θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ